20/40 // sinus lokalt

20/40 er en blodfersk Bodø-duo, som består av Mathilde Mellem (vokal) og Martin Högberg (gitar). Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel 20/40 // sinus lokalt Start fredag 2. okt 2020 21:00 Slutt 2. okt 2020 22:00 Arrangør Stormen Konserthus Sted Sinus Les mer

fredag 2. okt 2020 21:00 Sinus
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 2. okt 2020 21:00:00 - 22:00:00RArrangør Stormen Konserthus Sted Sinus Kategori Sinus

Etter å ha jobbet sammen i bandsammenheng mange ganger har disse to nå tatt steget ut i det intime og utfordrende duoformatet. Duoens musikk er en herlig blanding av jazz, pop, nordnorsk vise og elektronisk musikk. Etter å ha etablert en musikalsk identitet ved å ta for seg kjente og kjære låter som begge liker har duoen nå også begynt å lage eget materiale, og kveldens konsert vil by på en god del urfremføringer!

Mathilde Mellem er en av de mest talentfulle og spennende unge sangerinnene som er aktiv i Nordland akkurat nå. Hun vakte publikums utilslørte begeistring på sin eksamenskonsert ved Bodø VGS i 2019, noe som også ble starten på et godt samarbeid med Bodø Rhythm Group. Mathilde har det siste året opptrådt med BRG ved mange konserter i alle mulige sjangere.

Martin Högberg er opprinnelig svensk, men har vært aktiv i norsk jazzmiljø i over 15 år. Etter flere flotte plateutgivelser med kremen av norske jazzmusikere er han nå bosatt i Bodø, hvor han er en sentral del av Nordlands jazzmiljø og medlem av Bodø Rhythm Group. Han leder flere egne grupper på frilansbasis og skriver og arrangerer musikk i mange forskjellige sjangere.

Ikke gå glipp av dette fantastiske møte, med nyskrevet nordnorsk musikk!

Relaterte aktiviteter