Redd Barna: Pappas hemmelighet

Seminar om seksuelle overgrep mot barn. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Redd Barna: Pappas hemmelighet Start tirsdag 7. sept 2021 19:00 Slutt 7. sept 2021 21:00 Arrangør Redd Barna Sted Kammersalen Les mer

tirsdag 7. sept 2021 19:00 Kammersalen
Påmelding

Fakta

Dag 1 7. sept 2021 19:00:00 - 21:00:00RArrangør Redd Barna Sted Kammersalen Kategori Annet

Redd Barna Region Nord inviterer til foredrag om seksuelle overgrep mot barn. Du får høre fra Vilde B. Hansen som har skrevet bok om faren sin Odd som ble utsatt for overgrep som barn.


Arrangementet er gratis og krever kun påmelding. Det er 40 plasser.

Stormen Konserthus er tilrettelagt for rullestolbrukere og hørselshemmede: https://konserthus.stormen.no/praktiskinformasjon

40 år etter at han ble misbrukt, forteller Odd Werner Hansen om de seksuelle overgrepene han ble utsatt for som barn. Datteren Vilde blir tvunget til å se sin barndom og sitt forhold til pappa med nye øyne. I sin nye bok, «Pappas hemmelighet», skriver Vilde om hvordan overgrep kan påvirke en hel familie, ikke bare offeret. Boken er også en historie om å mestre livet, til tross for traumene man er blitt påført.

Vilde og hennes far Odd Werner holder foredrag om hvordan skam og mestring har preget hans liv, og om hvordan barn blir preget av at et familiemedlem blir utsatt for overgrep. De vil også snakke om hva som gjør det særlig vanskelig for menn å fortelle om overgrep.

Du får også høre fra Sissel Øyen, leder ved Nok. Nordland https://noknordland.no/. Hun vil fortelle om hva hvorfor det tar så lang tid før overgrepsutsatte forteller og om lokale tilbud til utsatte og pårørende.

Det blir mulighet for å kjøpe bok og få den signert etter foredraget.

Relaterte aktiviteter