L

HVA ØNSKER DU Å SE?

GHva ønsker du å se?

Har du ønsker for hva du vil se på Stormen? Ris eller ros? Send oss en melding!

Send melding
w

Øystein Sunde Solo!

Denne gangen er det litt "Rykk tilbake til START" med sanger og historier fra et langt liv på scenen og i studio. Men selvfølgelig også nytt materiale: Noe ferdig, noe halvferdig og noe har bare en liten setning å begynne med. Med seg har han selvfølgelig sitt helt spesielle ti-fingers gitar-"komp" og seks-sju gitarer å snakke med og fortelle om. Velkommen til annerledes konsert med Øystein Sunde! Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Øystein Sunde Solo! Start lørdag 28. sept 2019 19:00 Slutt 28. sept 2019 20:30 Arrangør Spinner Records AS Sted Store Sal, Amfi Les mer

lørdag 28. sept 2019 19:00 Store Sal, Amfi
Kjøp billetter
28.09.201919:00 Synne Marie Tømmerberg

Fakta

Dag 1 28. sept 2019 19:00 - 20:30RArrangør Spinner Records AS Sted Store Sal, Amfi

Øystein Sundes solokarriere begynte på Dolphins viseklubb i Oslo i 1966. "Det var en klubb full av entusiastiske nybegynnere i slutten av tenårene. Du fikk sitte på en barkrakk og synge tre sanger, og så var det nestemann opp", sier Sunde om denne tiden. Etter fire år på krakken, kom den første plata, og det tok for alvor fyr i karrieren. 

I dag kan Sunde se tilbake på en 50 år lang historie full av plateutgivelser, showsuksesser, TV-produksjoner og samarbeid med de beste i norsk showbiz – Ingrid Bjørnov, Gitarkameratene, Halvdan Sivertsen, Finn Kalvik, Eldar Vågan, Dizzie Tunes & Grethe Kausland, Hege Schøyen og Vazelina Bilopphøggers, for å nevne noen.