L

HVA ØNSKER DU Å SE?

GHva ønsker du å se?

Har du ønsker for hva du vil se på Stormen? Ris eller ros? Send oss en melding!

Send melding
w

En gang Herodes Falsk - alltid Herodes Falsk

Herodes Falsk, en legende etter førtifem år i norsk showbiz, gjør comeback på humorscenen etter tolv år! Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel En gang Herodes Falsk - alltid Herodes Falsk Start lørdag 12. okt 2019 20:00 Slutt 12. okt 2019 21:15 Arrangør Stand Up Norge as Sted Stormen Lille sal Les mer

lørdag 12. okt 2019 20:00 Stormen Lille sal
Kjøp billetter
12.10.201920:00 Synne Marie Tømmerberg

Fakta

Dag 1 12. okt 2019 20:00 - 21:15RArrangør Stand Up Norge as Sted Stormen Lille sal Kategori Annet

Han har samarbeidet med artister som Jonas Fjeld, Jahn Teigen og Tom Mathisen. Laget dusinvis av musikkalbum, tv-serier, bøker og sceneshow, enten alene eller sammen med Prima Vera og Tom Mathisen. Herodes har mottatt NRK-komiprisens ærespris med Prima Vera og blitt kåret av TV2s seere til å være blant de 10 beste norske komikerne gjennom tidene, sammen med Tom Mathisen. 

Med dette showet har du for første gang muligheten til å bli personlig kjent med artisten som har beriket Norges kulturliv med så forskjellige ting som galskapen til Prima Vera og teksten til Jahn Teigens «Min første kjærlighet». 

For alle som er vokst opp etter 1955 vil møtet med Herodes bli et humoristisk koldtbord av sterke minner fra en uforglemmelig tid. 

”Jeg håper at showet vil bli som et godt nachspiel etter et helt liv, fordi fra scenekanten vil jeg fortelle historier som vanligvis ikke tåler dagslys”, ler Herodes. 

Etter fantastiske tilbakemeldinger etter comebacket i Drammens Teater og utsolgte forestillinger på Latter i Oslo, kommer nå endelig den levende legenden til Bodø og Stormen kulturhus. 

Det at Herodes Falsk er tilbake alene på scenen er sjelden kost. For alle som liker komedie er dette en unik mulighet til å oppleve en av norsk humors levende legender gjøre det han kan aller best: Fortelle morsomme historier.

Relaterte aktiviteter