L

HVA ØNSKER DU Å SE?

GHva ønsker du å se?

Har du ønsker for hva du vil se på Stormen? Ris eller ros? Send oss en melding!

Send melding
w

Riksteatret: Klara, villsvinet og den lille musikkfabrikken

Bli med Oslo-Filharmonien på en eventyrlig musikkreise for hele familien! Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Riksteatret: Klara, villsvinet og den lille musikkfabrikken Start mandag 16. mars 2020 18:00 Slutt 16. mars 2020 18:35 Arrangør RIKSTEATRET Sted Store Sal, Amfi Les mer

mandag 16. mars 2020 18:00 mandag 16. mars 2020 18:35 Store Sal, Amfi
Kjøp billetter
16.03.202018:00 Synne Marie Tømmerberg

Fakta

Dag 1 16. mars 2020 18:00 - 18:35RArrangør RIKSTEATRET Sted Store Sal, Amfi Kategori Teater

Oslo-Filharmonien fyller 100 år og sammen med Riksteatret ønsker de å feire den store bursdagen med en gavepakke av en familieforestilling for barn og voksne over hele landet som har lyst til å oppleve barneteater og klassisk musikk med musikere fra Oslo-Filharmonien på sitt kulturhus.  

Vi leker med våre musikalske skatter og byr på overraskelser og moro for både øyne og ører. I tillegg til spennende utvalg av klassiske perler og nyskrevet musikk, inneholder forestillingen massevis av referanser fra TV, film og data-spill som barna kjenner igjen fra sin egen virkelighet. Sammen med skaperne av Elias-filmene, Animando, og det New York baserte teaterkompaniet Wakka Wakka lager vi et visuelt univers og en animasjon som du neppe har sett maken til.  

Ta med barna på teater og opplev en splitter ny konsertforestilling for hele familien. Klara, villsvinet og den lille musikkfabrikken er en fin introduksjon til teater og klassisk musikk for de minste. Velkommen skal dere være!  

Passer for barn fra 3 år. 

På scenen: Annonseres senere.

Team Dukkemaker, Dukkedesigner, Regissør: Kirjan Waage, Dukkedesigner: Gwendolyn Warnock Animasjon: Sigurd Slåttebrekk Musikalsk arrangør: Aleksander Waaktaar Produsent: Rebecca Mathisen

Forestillingslengde: 35 minutter (ingen pause).

Premiere: Oslo / Nydalen 5. mars 2020

Turnépremiere: Tromsø 11. mars 2020

Etter en idé av Sigurd Slåttebrekk. 

 

Produsert av Riksteatret og Oslo-Filharmonien i samarbeid med Wakka Wakka og Animando.

Relaterte aktiviteter