L

HVA ØNSKER DU Å SE?

GHva ønsker du å se?

Har du ønsker for hva du vil se på Stormen? Ris eller ros? Send oss en melding!

Send melding
w

Bodø Rhythm Group og Mathilde Mellem

Nå gjester den unge Bodøsangerinnen Mathilde Aas Mellem Sinus, i kjelleren på Stormen Konserthus, trygt ledsaget av den fabelaktige jazztrioen: Bodø Rhythm Group (BRG). Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Bodø Rhythm Group og Mathilde Mellem Start tirsdag 1. okt 2019 20:00 Slutt 1. okt 2019 21:15 Arrangør Bodø Rhythm Group Sted Sinus Les mer

tirsdag 1. okt 2019 20:00 Sinus
Kjøp billetter
01.10.201920:00 Synne Marie Tømmerberg

Fakta

Dag 1 1. okt 2019 20:00 - 21:15RArrangør Bodø Rhythm Group Sted Sinus Kategori Sinus

BRG består av tre svært eminente jazzmusikere av internasjonalt kaliber, som Stormen Bibliotek er så privilegert å ha som noen av sine ansatte. Med en samlet merittliste som inkluderer samarbeid med store lokale og internasjonale stjerner som: Frode Fjellehim, Bugge Wesseltoft, John Surman, Unni Wilhelmsen, Nora Brockstedt, Kenny Wheeler, Jan Gunnar Hoff, Bjørn Alterhaug, Soetkin Baptist, Terje Berg og Terje Nilsen – for å nevne noen få. 

Mathilde Mellem (19) kommer opprinnelig fra Svolvær, men flyttet til Bodø da hun skulle begynne på skolen. Hun har drevet med sang hele livet, som blant annet resulterte i veiledning fra sangpedagog allerede fra barneskole av.  

Etter et par år i Spania, med en fantastisk musikklærer som inspirerte henne og gav henne troen på egne sangprestasjoner, valgte hun å gå musikklinja i Bodø med vokal som hovedinstrument. 

Det var under hennes eksamenskonsert våren 2019, at musikerne fra Bodø Rhythm Group fikk øynene opp for dette nye, lokale sangtalentet. «Vi tok kontakt i håp om å få til et samarbeid med Mathilde så snart det var en mulighet. I møtet med et slikt talent bør man kjenne sinbesøkelsestid», sier en begeistret representant for BRG.

Relaterte aktiviteter