L

HVA ØNSKER DU Å SE?

GHva ønsker du å se?

Har du ønsker for hva du vil se på Stormen? Ris eller ros? Send oss en melding!

Send melding
w

Bodø Harmonimusikk Nyttårskonsert

Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Bodø Harmonimusikk Nyttårskonsert Start onsdag 1. jan 2020 18:00 Slutt 1. jan 2020 20:00 Arrangør Bodø Harmonimusikk Sted Store Sal, Amfi Les mer

onsdag 1. jan 2020 18:00 Store Sal, Amfi
Kjøp billetter
01.01.202018:00 Benedicte Kilvær Eilertsen

Fakta

Dag 1 1. jan 2020 18:00 - 20:00RArrangør Bodø Harmonimusikk Sted Store Sal, Amfi Kategori Klassisk

Bodø Harmonimusikk sparker i gang 2020 med Nyttårskonsert allerede 1. januar. «Harmonien» har hatt denne tradisjonen med Nyttårskonserter helt tilbake til først på -80 tallet, så vi gleder oss til å fylle Stormen Konserthus på årets første dag. 

 

Årets solist er Bodø-gutt, Magnus Johnsen Sandåg.   Magnus startet sin musikalske ferd i Hunstad skolekorps og var ganske ung når han kom over i «harmonien». Vi så tidlig at han hadde det lille ekstra, så han fikk solist-roller før han dro sørover.. Magnus jobber som frilans musiker og musikkpedagog. Han er utdannet klassisk trompetist og pedagog fra Griegakademiet - Institutt for musikk, Universitetet i Bergen og Norges musikkhøgskole i Oslo. 

Pias Ballettstudio har vært Nyttårskonsertens faste gjester i mange år. Siden Pia Øien overtok ballettskolen til Heather Hebbert i 2000 har elevmassen ved ballettstudioet vært i stadig økning. Det tilbys undervisning i mange genre, bl a jazzdans, moderne dans, og street/hip hop i tillegg til klassisk ballett. Pias Ballettstudio setter farge på nyttårskonserten vår, og gjør at Harmoniens nyttårskonsert skiller seg ut fra de fleste andre nyttårkonserter. 

Gjennom årene har «Harmonien» vært korpset til mange nåværende og tidligere profesjonelle musikere og pedagoger. Musikkstudentene som har spilt i korpset tidligere, vender også hjem til Bodø for å være med når de kan. I de siste sesongene har også ungdommene strømmet til. Det er svært positivt for årene fremover. «Harmonien» håper at publikum i Bodø ser verdien av å ha et velfungerende korps på et høyt nivå, og derfor støtter opp om konsertene fremover. Ikke minst våre ungdommer fortjener et fullsatt Stormen. 

 

Kveldens dirigent er  Knut Thorbjørnsen. 

 

Relaterte aktiviteter