L

HVA ØNSKER DU Å SE?

GHva ønsker du å se?

Har du ønsker for hva du vil se på Stormen? Ris eller ros? Send oss en melding!

Send melding
w

Are og Odin: Juleshow for folk og fe.

Publikum i Bodø kan vente seg en førjulsfestforestilling av den sjeldne sorten når by og sau knytter tau i Stormen. Med Are og Odin «in da house» kan alt skje. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Are og Odin: Juleshow for folk og fe. Start lørdag 30. nov 2019 21:00 Slutt 30. nov 2019 22:20 Arrangør Stormen Konserthus Sted Store Sal, Amfi Les mer

lørdag 30. nov 2019 21:00 Store Sal, Amfi
Kjøp billetter
30.11.201921:00 Viktor Håkonsen

Fakta

Dag 1 30. nov 2019 21:00 - 22:20RArrangør Stormen Konserthus Sted Store Sal, Amfi Kategori Annet

Radioradarparet er kjent for sine elleville musikalske liveshow – noe de som hadde billett i et utsolgt Bodø kulturhus fikk oppleve for ganske nøyaktig 15 år siden. Showet ble vurdert til stående applaus fra salen og terningkast fem i Avisa Nordland.

Nå er radioradarparet tilbake for å synge og snakke julen inn – de har tenkt å ta Stormen med storm!

- Vi glær oss som to nyfødte lam! jubler Odin Jensenius.

Den halvøkologiske bonden fra Namdalen er like gira som han er livredd for det som venter rett før julen setter inn. At Odin og makker Are Sende Osen skal tilbake til byen som har fostret/huset storheter som Halvdan Sivertsen, (salig) Terje Nilsen, Mini Jakobsen og Tungtvann – det er nesten mer enn han kan takle.

Livsnyter, urbanist, ateist og osteelsker Osen fra Trondheim er langt roligere.

- Det er rett og slett merkelig at vi ikke har vært tilbake i Bodø før. Dette blir episk, sier Are med et lurt glis.

Han ser frem til å representere de beleste og bykjære, og vil forsøke å være en motvekt til Odins «enkle og joviale bonde-appell» slik at alle sikres en fullverdig kveld.

---

Etter mange års radiotaushet dukket Are og Odin opp igjen på NRK P1 høsten 2015. Hver lørdag klokken 1505-16 serverer de sitt blikk på verdens begivenheter; ingen nyhet for liten, ingen for stor. Sakte, men sikkert har de atter bygget seg opp en lojal landsomfattende lytterskare som stadig vokser. 

De ukentlige sangene basert om aktuelle nyheter (fregatt-forliset, Venstre-maktkampen og prinsessens nye sja-mann) har til sammen mange millioner visninger – og har styrket duoens posisjon som musikalske samfunnskommentatorer med humor og brodd.

---

Pianist Åsmund Flaten er blitt en viktig del av programmets «sound» - og stiller selvsagt bak tangentene når Are og Odin inviterer til oppsummering av (nyhets)året 2019. Det blir aktuelle sanger, Ostehjørnet, siste nytt fra livet på gården til Odin, overraskelser, nyskrevne julelåter, konkurranse og mer til. 

Dette bør du ikke gå glipp av.

Som Odin sier: - Husk at herre e kun éin kveld only – så spreng å kjøp dæ billætt! ... eventuelt gå på datan og fiks det der.

Relaterte aktiviteter