Vembre

Når vise, indie og pop møtes får du Vembre! Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Vembre Start torsdag 7. mai 2020 21:00 Slutt 7. mai 2020 22:00 Arrangør Stormen Konserthus Sted Sinus Les mer

torsdag 7. mai 2020 21:00 Sinus
Kjøp billetter
07.05.202021:00 Benedicte Kilvær Eilertsen

Fakta

Dag 1 7. mai 2020 21:00:00 - 22:00:00RArrangør Stormen Konserthus Sted Sinus Kategori Sinus

Etterlengtet, og endelig klare for første konsert på mange uker. Det er på Sinus det skjer!

Vi følger alle sikkerhetstiltak og retningslinjer i henhold til Covid-19, slik at publikum skal få en trygg konsertopplevelse. Dersom du har luftveisinfeksjon eller symptomer på luftveisinfeksjon, har vært i nærheten av noen med smitte kan du ikke benytte din billett, da ber vi deg selge denne videre. Begrenset antall billetter på 50.

Når vise, indie og pop møtes får du Vembre. Enkle melodier, melankoli og vokalharmonier står i fokus. Lydbildet er rikt på gitarer og klang, og trommene skaper en drivkraft og puls som kan sammenlignes med deres lidenskap for musikken.

 Med personlige og poetiske tekster på nord-norsk blir du tatt med inn i deres verden. De lar seg inspirere av naturen i Nord-Norge, de nære møtene mellom mennesker, men også verdensbildet som både provoserer og fascinerer. Det er ærlig, sårt og nært, men like fullt mektig og rått.

 

Live viser Vembre formidlingstrang og evne, allsidighet, og nærhet og varme for sitt publikum. Og de har gjort seg bemerket på flere scener i Nord- Norge gjennom å tidliger ha spilt konserter på Trænafestivalen 2018, Generasjonsfestivalen, Parkenfestivalen 2019 og på Sinus (Bodø); blant annet som support for Kristian Kristensen. Vembre ble også nevnt av 730.no da de ga ut debutsingel som "en av 14 nord-norske popartister du trenger i livet ditt".

I 2019 ga de ut singlene "Halvt under vann" og "Lånte dæ som pant", og feiret dette med  miniturné til Stamsund, Valnesfjord, Kjerringøy, og avsluttet med konsert under konseptet "Halv ti på torsdag" på Dama di i Bodø.

 

Bandet består av Maiken Fredrikke Vembre (låtskriver, vokalist og gitarist), Vegard Rishaug (gitarist), Gard Figenschou Eriksen (bassist), Aksel Bakke (trommeslager) og Andreas Strand (gitarist).

 Spotify LINK

Relaterte aktiviteter