Kjell Andreassen, Thale Krogtoft Jensen & Bodø Big Band

Nå blir det anledning for de som er raske til å bestille billetter, til å høre soulsangeren Kjell Andreassen og Bodø Big Band live, med Thale Krogtoft Jensen som spesiell vokalgjest før sommerferien tar til. Alt dette med velsignelse fra Folkehelseinstituttets regler for avstand og antibacbruk. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Kjell Andreassen, Thale Krogtoft Jensen & Bodø Big Band Start mandag 15. juni 2020 20:00 Slutt 15. juni 2020 21:30 Arrangør Stormen Konserthus Sted Sinus Les mer

mandag 15. juni 2020 20:00 Sinus
Kjøp billetter
15.06.202020:00 Synne Marie Tømmerberg

Fakta

Dag 1 15. juni 2020 20:00:00 - 21:30:00RArrangør Stormen Konserthus Sted Sinus Aldersgrense Fri Kategori Konsert

Konserten vil presentere smakebiter av en større produksjon storbandet skal sette opp i sin fulle bredde når alle pandemirestriksjoner er borte. Men Bodø Big Band kan ikke vente så lenge med å spille live. Restriksjonene har slakket litt opp nå, og gjør det mulig for Stormen konserthus å invitere til storbandkonsert med servering. Unn deg en liten vårkonsert, en time befriende fri for streaming eller Teams. En god time med funky blås, fine hits og det beste av alt, det er live, med mennesker på scenen og i salen. Velkommen til Sinus og til en hyggelig time og et godt gammeldags liveshow. Med Kjell Andreassen, Thale Krogtoft Jensen og Bodø Big Band under ledelse av Roger Johansen.

Finnes det bedre folkehelse enn å høre musikk live igjen etter 3 måneders tørke? Velkommen til en konsert med folkehelsegevinst!

Medvirkende
Kjell Andreassen vokal
Thale Krogtoft Jensen vokal

Bodø Big Band
Roger Johansen musikalsk ledelse
Svein Bjørhusdal scene
Are Simonsen lyd