Bodø Rhythm Group og Joakim Rainer Petersen

Den fabelaktige jazztrioen Bodø Rhythm Group (BRG) inviterer byens publikum til jazzkonsert av ypperste klasse på Bodøs største jazzscene - Sinus, som befinner seg i kjelleren på Stormen konserthus. Med seg har de en lokal solist og et av de sterkest skinnende nye stjerneskuddene på den norske jazzhimmelen- pianisten Joakim Rainer Petersen. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Bodø Rhythm Group og Joakim Rainer Petersen Start fredag 19. juni 2020 20:00 Slutt 19. juni 2020 21:10 Arrangør Bodø Rhythm Group Sted Sinus Stormen Les mer

fredag 19. juni 2020 20:00 Sinus Stormen
Kjøp billetter
19.06.202020:00 Daniel

Fakta

Dag 1 19. juni 2020 20:00:00 - 21:10:00RArrangør Bodø Rhythm Group Sted Sinus Stormen Kategori Annet

Konserten er et ledd i sommerens satsning fra Sinus, som ønsker å bidra til å gi publikum et mer rikholdig og bredt konserttilbud, gjennom å åpne for at både profesjonelle og artister i startgropa innen ulike sjangre, kan få møte publikum på en av byens aller beste og mest historiske konsertscener.

– Vi skal være et hus som skaper miljø og gode opplevelser. Det får vi til med slike tiltak, som den nye direktøren i Stormen Konserthus Rasmus Adrian nylig uttalte i en artikkel om Sinus, i en av byens aviser. 

Konserten har fri aldersgrense og er åpen for alle. Billettpriser står i programmet til Stormen konserthus og konsertscenen Sinus.

- Vi håper at mange vil ta turen innom Sinus denne kvelden, men det kan lønne seg å være der når dørene åpner kl:19:00, da det av smittevernhensyn bare blir en publikumskapasitet på inntil 50 personer, uttaler produsent for BRG Eirik Bjarghov i en pressemelding.

Bodø Rhythm Group (BRG) er et rytmisk ensemble med tre svært eminente jazzmusikere av internasjonalt kaliber, som Stormen Bibliotek er så privilegert å ha som sine ansatte. Den rytmiske trioen anno 2020 består av musikerne: Martin Högberg(gitar), Finn Sletten (trommer) og Christo Stangness (bass) Med en samlet merittliste som inkluderer samarbeid med store lokale og internasjonale stjerner som: Frode Fjellheim, Bugge Wesseltoft, John Surman, Unni Wilhelmsen, Nora Brockstedt, Kenny Wheeler, Jan Gunnar Hoff, Bjørn Alterhaug, Soetkin Baptist og Terje Nilsen for å nevne noen få, sier det seg nesten selv hvilken essensiell og viktig posisjon de innehar i bidraget til utviklingen av det lokale musikermiljøet.

Joakim Rainer Petersen (23) fra Bodø er kveldens solist (piano), og er en ung og fersk stemme rett ut fra jazzlinja ved NTNU i Trondheim. Han har alt rukket å gjøre seg bemerket på den norsk jazzscenen gjennom prosjekter som: Goose Green 3, ØyvindLAND og Seul Adore, samt i ad hoc sammenhenger både i Norge og nedover Europa med blant annet: Ingebrigt Håker Flaten, Bjørn Marius Hegge, Håkon Berre, Andrew Saragossi, Klaus Holm, Signe Emmeluth, Hans Hulbækmo, Roger Johansen, Atle Nymo, Frode Nymo, Rune Nergaard og John Pål Inderberg.

Dette er jazzmusikk fra øverste hylle med en solist og en jazztrio du burde stifte bedre kjennskap med. Vel møtt!

Relaterte aktiviteter