Darling West

Darling West elsker Bodø, og Bodø elsker Darling West. De har spilt på toppen av Finnkonnakken(!), Nordland Musikkfestuke, «Halv ti på torsdag», Bodø Jazz Open og coveret fra deres forrige album er et fotografi fra Mjelle.  Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Darling West Start lørdag 3. okt 2020 21:00 Slutt 3. okt 2020 22:00 Arrangør Stormen Konserthus Sted Sinus Les mer

lørdag 3. okt 2020 21:00 Sinus
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 3. okt 2020 21:00:00 - 22:00:00RArrangør Stormen Konserthus Sted Sinus Kategori Sinus

14. mars var planen at Darling West skulle spille på Sinus, men som mye annet det siste halvåret ble det avlyst. Nå gjør vi et nytt forsøk, og lørdag 3. oktober er Darling West på plass på Sinus, for å spille en intim konsert med ett nytt album i bagasjen.

Darling West er alltid i bevegelse. Siden slippet av det Spellemann-vinnende albumet «Vinyl and a Heartache» har de vært så mye i USA at man lett kan kalle det deres andre hjemland.

Deres nordiske vri på amerikansk låt-tradisjon har på deres fjerde album, «We`ll Never Know Unless We Try», tatt enda en ny sving, nå innom vestkystpopens solfylte landskap. Bandmedlemmene har du antagelig sett som musikere på scenen med artister som Odd Nordstoga, Morten Abel, Marit Larsen og Daniel Kvammen, men nå er de her for å bergta oss med sine egne låter.  Store poprefreng, akustiske perler, nydelige harmonier, hjertevarme tekster og melodier som aldri slipper taket.

Relaterte aktiviteter