UTSOLGT: Ytre Suløens Jass-ensemble og Innstranden Sangforening

Innstranden Sangforening synger ragtime sammen med YSJ. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel UTSOLGT: Ytre Suløens Jass-ensemble og Innstranden Sangforening Start søndag 8. nov 2020 18:30 Slutt 8. nov 2020 20:00 Arrangør INNSTRANDEN SANGFORENING Sted Store Sal Les mer

søndag 8. nov 2020 18:30 Store Sal
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 8. nov 2020 18:30:00 - 20:00:00RArrangør INNSTRANDEN SANGFORENING Sted Store Sal Kategori Annet

I over 40 år har YSJE vært et band som har satt sitt preg på den norske tradjazz-scenen. Dette gjennom utstrakt turnèvirksomhet over hele landet, og også konserter i Europa, USA, Asia og Afrika. Mange tv- og radio-opptredener har det blitt, 25 plateinnspillinger, festival-, kirkeopptredener og æresborgerskap av jazzhovedstaden New Orleans, samt samarbeid med artister som Aline White, Wallace Davenport, Arne Domnerus, Jan Werner Danielsen, Øivind «Elg» Elgenes, Silje Nergård og Karin Krog. Men det lengste samarbeidet er selvsagt med sanger Tricia Boutté, som har vart siden 2002.

Bandets medlemmer under konserten er:
Magnus Malmedal Drågen – trompet
Lars Frank – klarinett og saxofoner
Gunnar Bech– trombone
Svein Tore Anderson – banjo
Morten Gunnar Larsen – piano
David Gald – tuba
Kristoffer Tokle – trommer

Innstranden Sangforening er blant de aller eldste korene i Salten, og har for tiden rundt 40 sangere fordelt i alle aldersgrupper. Koret, og dirigent, Ola Kåre Mikkelsen, jobber aktivt for å spre gleden av korsang rundt i byen, og for å få den yngre del av byens befolkning til å se viktigheten og gleden av å være med i et kor.

Korets repertoar er mangfoldig; fra jazz, operetter, kirkemusikk og pop. Koret har samarbeidet med bla Arja Saijonmaa, Tove Karoline Knutsen, Ytre Suløen, Jardar Johansen, Hanne Krogh og mange av byens musikere. Sammen med vår daværende dirigent, Hans-Kristian Brekka, fikk koret i 1987 Bodø bys kulturpris.

Med sine to solister, Knut Hjelbak og Einar Jacobsen, skal koret synge ragtime.

Relaterte aktiviteter