AVLYST: The Last Internationale

Konserten er avlyst. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel AVLYST: The Last Internationale Start fredag 8. okt 2021 21:30 Slutt 8. okt 2021 23:00 Arrangør Parkenfestivalen Bodø Sted Sinus Les mer

fredag 8. okt 2021 21:30 Sinus

Fakta

Dag 1 8. okt 2021 21:30:00 - 23:00:00RArrangør Parkenfestivalen Bodø Sted Sinus Kategori Sinus

På grunn av korona-situasjonen er den planlagte konserten med The last internationale fredag 08. oktober 2021 avlyst.

Alle solgte billetter vil bli refundert.

 For deg som har kjøpt billett på nett/app gjelder følgende:

Du som har kjøpt billetter på nettet trenger ikke foreta deg noe.

Pengene blir tilbakeført til den kontoen som var belastet i ved kjøp av billetten. Det går normalt 2–5 virkedager før du ser pengene tilbake på din konto, men vær oppmerksom på at “innbeløpet” i nettbank/kontoutskrift kan legge seg tett opp mot datoen når kjøpet ble registrert. Noen ganger også foran “utbeløpet” Du bør derfor sjekke kontoutskriften din helt tilbake til kjøpsdato.

Dersom billettene ble betalt med kredittkort vil kjøpesummen blir tilbakeført til kredittkortselskapet ditt. I så fall vil beløpet bli utlignet på neste faktura.

Betalte du billettene helt eller delvis med gavekort, vil den summen som var belastet gavekort bli tilbakeført til kortet.

Når billettene faktisk er slettet vil du motta en automatisk bekreftelse om dette på mail. Her finner du info om hvilket kortnummer som var benyttet til kjøpet og evt gavekort-info.

 

For deg som har kjøpt billett i billettskranken gjelder følgende:

For å oppfylle kravene myndighetene stiller for å utbetale refusjon av billetten, må du sende oss bilde/kopi av billetten og denne må være påført signatur. I tillegg må vi ha navn, adresse, kontonummer og telefonnummer til den som krever refusjon.

Dette kan sendes Stormen konserthus på e-post, per brev, leveres i billettskranken eller legges i vår postkasse i Sandgata 2.

Trenger du hjelp eller har spørsmål, er billettskranken tilgjengelig kl. 09.00-15.30 mandag-fredag.

Du kontakter oss på tlf. 75549000 eller e-post billettsalg@stormen.no

Postadresse: Stormen Konserthus, Sandgata 2, 8006 Bodø

 

-------------------------------------

The Last Internationale ble uten tvil den store snakkisen etter årets Parken. Anmelderne og publikum elsket det, og trioen leverte en helt rå konsert som enda sitter i. En råere vokalist og frontfigur skal man lete lenge etter, og de framstår som den perfekte symbiosen mellom Joan Jett sitt Runaways og en blanding av White Stripes og The Black Keys. Nå kommer de til Sinus og vi er helt sikre på at de kommer til å kle det intime klubbfomatet perfekt!

The Last Internationale ble startet på gata i New York av Delila Paz og gitarist Edgey Pires. Bandets debutalbum «We Will Reign», produsert av Brendan O’Brien, ble sluppet på Epic Records i 2014 og ble en kritikerfavoritt. Umiddelbart etter la duoen ut på turné, og etablerte på den måten en voksende fanbase verden over. 

The Last Internationale er først og fremst en live-band, og har turnért med artister som Robert Plant, Neil Young, The Who, Kings of Leon, Slash, Lenny Kravitz, og Royal Blood. De har også spilt på flere av de tørste festivalene i Europa, Nord- og Sør-Amerika, og gjestet flere talkshow som blant annet det legendariske David Letterman Show. 

The Last Internationale slapp nå i februar sitt etterlengtede andrealbum, som har fått tittelen «Soul on Fire». Her eksperimenterer og utvikler bandet din musikalske stil og opprørske poesi, som karakteriserer dem og skiller dem ut fra andre moderne rockeband. Selv om bandet har skapt et moderne eget lydbilde, er deres musikk og holdning/budskap mer i tradisjon med Patti Smith og Gil Scott Heron enn det som spilles på radio i dag.  

Relaterte aktiviteter