Arktisk Filharmoni: Eventyret om Beethoven

Husker du dukken Rosenstjert og Minken Fosheims serie «Eventyret om…»? Her er «Eventyret om Beethoven» – med Rosenstjert og Isa Katharina Gericke sammen med musikere fra Arktisk Filharmoni. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Arktisk Filharmoni: Eventyret om Beethoven Start lørdag 21. nov 2020 13:00 Slutt 21. nov 2020 14:00 Arrangør Arktisk Filharmoni Sted Store Sal Les mer

lørdag 21. nov 2020 13:00 Store Sal
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 21. nov 2020 13:00:00 - 14:00:00RArrangør Arktisk Filharmoni Sted Store Sal Kategori Annet

Gericke steppet inn da forestillingen «Eventyret om Telemann», i Minken Fosheims sykdomsfravær, skulle vises under Oslo Internasjonale Kirkefestival i 2018, og som mange husker gikk Fosheim bort senere samme år.

Nå kommer hun for å gjøre «Eventyret om Beethoven», basert på Minken Fosheims bok med samme navn. Med seg har hun dukkespiller Helene Byhring, som har mer enn 20 års erfaring med barn og teater og underviser ved Minken Fosheims Barneteater.

Her blir det både morsomme og nyttige historier og massevis av nydelig musikk i komponistens jubileumsår. I 2020 er det nemlig 250 år siden Ludwig van Beethoven ble født.

Isa Katharina Gericke har også vært dukkespiller ved Riksteatret og er her nå – som hun var det med Minken Fosheim – med marionettedukken Baron von Rosenstjert.

I Beethoven-året har vi i Arktisk Filharmoni inngått et fint samarbeid med Isa Katharina Gericke og Helene Byhring, og sammen har vi utviklet forestillingen «Eventyret om Beethoven».

Relaterte aktiviteter