AVLYST: Arktisk Filharmoni + Pias Ballettstudio: Nøtteknekkeren

Velkommen til en eventyrlig førjulsballett fylt med vakker musikk og dans, en stor klype kjærlighet og en liten dose magi. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel AVLYST: Arktisk Filharmoni + Pias Ballettstudio: Nøtteknekkeren Start lørdag 18. des 2021 14:00 Slutt 18. des 2021 16:00 Arrangør Arktisk Filharmoni Sted Store Sal (Kombi3) Les mer

lørdag 18. des 2021 14:00 Store Sal (Kombi3)
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 18. des 2021 14:00:00 - 16:00:00RArrangør Arktisk Filharmoni Sted Store Sal (Kombi3) Kategori Dans

Det er duket for årets store førjulsballett!

I år er det den tradisjonsrike juleballetten Nøtteknekkeren som står på plakaten i Bodø, med musikk av Tsjajkovskij. Det blir en fargerik og spennende forestilling med mange barn og unge fra Pias Ballettstudio på scenen, og i orkestergrava spiller symfoniorkesteret under ledelse av dirigent Daniel Reith. 

Det er jul i hjemmet til familien Stahlbaum. I stuen er det et stort juletre og mange gjester kommer for å feire jul sammen med familien. Claras gudfar, Herr Drosselmeyer, lager klokker og magiske leker. Han underholder gjestene med fire dukker i menneskelig størrelse som danser rundt i rommet. Så deler han ut gaver til barna, og Clara får en helt spesiell gave, en Nøtteknekkerdukke.

Ikke lenge etter forlater gjestene huset, og barna går til sengs. Clara står opp midt på natten og går ned trappen til stuen for å hente nøtteknekkerdukken som ligger under juletreet. Der faller hun i søvn, og i drømme blir hun brakt inn i en julefantasi hvor nøtteknekkerdukken blir levende og tar henne med på spennende eventyr.

Den populære balletten handler om Clara og alle eventyrene hun opplever sammen med Nøtteknekkeren. Sammen slåss de mot selveste rottedronningen og de reiser med snøfeen til sukkertøyfeens land for å finne det forsvunne sukkertøybarnet. Vi garanterer flotte danse- og musikkopplevelser og en solid porsjon julestemning!

På grunn av nye restriksjoner er vi dessverre nødt til å avlyse denne forestillingen. 

Ved avlysning av arrangementer refunderes billettkostnadene. Det skjer på følgende måte: 
Har du kjøpt billetter på nettet trenger ikke foreta deg noe. Pengene blir tilbakeført til den kontoen som var belastet i ved kjøp av billetten. Det går normalt 2–5 dager (men inntil 3 uker i noen tilfeller) før du ser kjøpesummen tilbake på din konto. Vær oppmerksom på at "innbeløpet" i nettbank/kontoutskrift kan legge seg tett opp mot datoen når kjøpet ble registrert i din bank. Noen ganger også foran “utbeløpet” Du bør derfor sjekke kontoutskriften din helt tilbake til kjøpsdatoen. 

Når billettene er slettet, vil du motta en automatisk bekreftelse om dette på mail. Her finner du info om hvilket kortnummer som var benyttet til kjøpet og eventuelt gavekort-info. 

Dersom billettene ble betalt med kredittkort vil kjøpesummen blir tilbakeført til kredittkortselskapet ditt. I så fall vil beløpet bli utlignet på neste faktura. 

Betalte du billettene helt eller delvis med gavekort, vil den summen som var belastet gavekortet bli tilbakeført til kortet.  

Dersom du har spørsmål om refundering av dine billetter, så send en mail til post@ebillett.no. 

For deg som har kjøpt billett i billettskranken gjelder følgende ved avlysning: 
For å oppfylle kravene myndigheten stiller for å utbetale refusjon av billetten, må Stormen Konserthus har mottatt: 

Bilde/kopi av billetten og denne må være påført signatur. I tillegg må vi ha navn, adresse, kontonummer og telefonnummer til den som krever refusjon. 

Dette kan sendes Stormen konserthus på e-post, leveres i vår billettskranke per brev eller legges i vår postkasse i Sandgata 2. Du kan også komme innom billettskranken og be om refusjon.  

Trenger du hjelp eller har spørsmål, er billettskranken tilgjengelig kl. 09.00-15.30 mandag-fredag. 

Du kan også kontakte oss på tlf. 75549000 eller e-post billettsalg@stormen.no 

Sender du dette med posten er adressen: 
Stormen Konserthus 
Storgata 1B, 8006 Bodø 

Les mer om avlyste og utsatte arrangementer her: https://konserthus.stormen.no/I-stormen/avlyst-info-no  

Relaterte aktiviteter