BLAM!

Kristján Ingimarsson Company er et prisvinnende fysisk teater, som har turnert verden rundt. "DIE HARD" MØTER "THE OFFICE" Fire oppfinnsomme kontorarbeidere er dødstrøtte av deres 8 til 4-jobb, så de finner opp BLAM! - et spill, som fyrer kontoret deres en tur i makuleringsmaskinen. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel BLAM! Start søndag 27. mars 2022 16:00 Slutt 27. mars 2022 17:20 Arrangør Stormen Konserthus Sted Store Sal Les mer

søndag 27. mars 2022 16:00 Store Sal
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 27. mars 2022 16:00:00 - 17:20:00RArrangør Stormen Konserthus Sted Store Sal Kategori Teater

Som et skudd fra en pistol avfyres actionfilmens beste og verste klisjeer – det handler om holdning og menn som tar film ekstremt seriøst! I et vilt og eksplosivt show forvandles den grå arbeidsplassen til et univers av romvesener, superhelter og Hollywood-skurker. Du kan vente deg hjerteskjærende stunts og pulserende parkour. Du vil aldri se på arbeidsplassen din på samme måte igjen.

"BLAM!" er en fantasifull, action-fylt og ytterst underholdende opplevelse, som tar fysisk teater til nye, innovative høyder. Forestillingen har hatt fulle hus med stående applaus fra elleville publikummere over hele verden siden premieren i 2012. "BLAM!" har i to sesonger spillet utsolgt på Edinburgh Festival Fringe og turnert rundt i Europa, New Zealand, Kina, Taiwan og Sør-Amerika. Kunstnerisk leder er instruktør og performer Kristján Ingimarsson, som med en alt-er-mulig holdning skaper fysiske fandenivoldske forestillinger. 

 

Medvirkende: Janus Elsig, Anders Skat Henningsen, Eos Karlsson & Kasper Ravnhøj  

Produsert av: Kristján Ingimarsson

Company Idé/Instruktør: Kristján Ingimarsson

Med-instruktør: Simon K. Boberg

Skrevet av: Kristján Ingimarsson & Jesper Pedersen

Scenografi: Kristian Knudsen

Lysdesign: Egil Barclay Høgenni Hansen

Lyddesign: Svend E. Kristensen

Kostyme: Hanne Mørup

Avvikling lys og lyd: George Cort

Backstage avvikling: Emilie Bisgaard

Produksjonsleder: Peter Rasmussen

 

 

Relaterte aktiviteter