Bodø Big Band returns, with the ladies

Lørdag 6. november kl. 20:00 står Bodø Big Band igjen på scenen på hjemmebanen Sinus, i Stormen konserthus. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Bodø Big Band returns, with the ladies Start lørdag 6. nov 2021 20:00 Slutt 6. nov 2021 21:30 Arrangør Bodø Big Band Sted Sinus Les mer

lørdag 6. nov 2021 20:00 Sinus
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 6. nov 2021 20:00:00 - 21:30:00RArrangør Bodø Big Band Sted Sinus Kategori Sinus

Med pandemien i bakspeilet og klar sikt i musikkvinduet fremover, feirer bandet livemusikken, konsertformatet, møtestedet og den livgivende effekten det er å kunne møte andre mennesker med ekte musikk rundt ørene. Å høre de gode låtene, de kjente hitene i det store formatet er godt i hjertet, det er balsam for sjelen og musikalsk skuldersenk.  

Bodø Big Band har til denne kvelden invitert tre av Bodø aller fremste vokalister som har fått velge noen av sine favorittlåter. England Brooks og Vanja Iren Skjærvø Storåker har begge medvirket i en rekke produksjoner med Bodø Big Band gjennom mange år. De er begge kjente fra programmer som Idol, The Voice og Beat For Beat, men bør oppleves live. I tillegg har bandet den store gleden av å presentere en ny fantastisk sangerinne sammen med bandet, danske Christa Sass Schärer Sandreid som med dette gjør sin første produksjon med Bodø Big Band.

Velkommen til en konsert full av jazz, funk, soul og gode refrenger!

Medvirkende:

Bodø Big Band

Christa Sass Schärer Sandreid - vokal

England Brooks – vokal

Vanja Iren Skjærvø Storåker – vokal

Roger Johansen – musikalsk leder 

Relaterte aktiviteter