FLYTTET: Dora Thorhallsdottir: Overganger

«Overganger» er et standup-show om de ulike overgangene i livet, om hvor trøblete de er, men også ofte ufrivillig komiske. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel FLYTTET: Dora Thorhallsdottir: Overganger Start torsdag 17. mars 2022 19:00 Slutt 17. mars 2022 20:30 Arrangør Dora Thorhallsdottir Sted Store Sal Les mer

torsdag 17. mars 2022 19:00 Store Sal
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 17. mars 2022 19:00:00 - 20:30:00RArrangør Dora Thorhallsdottir Sted Store Sal Kategori Humor

OBS: Vi må beklageligvis flytte showet med DORA THORHALLSDOTTIR som skulle vært lørdag 19.februar , til torsdag 17.mars, da hovedpersonen selv har fått korona. Les mer informasjon lenger ned.

- - -

Overgangsalderen for eksempel. Vi skal alle dit når vi er ca. halvveis i livet, men det er det ingen som snakker om. For på merkelig vis har vi klart å gjøre det å bli eldre, i en kropp som naturlig forfaller, til noe skamfullt (heia mennesker!).

Av den grunn vet vi ikke noe som helst om hva vi har i vente, er det ikke et supert opplegg?!

Dette showet er en hyllest og en kjærlighetserklæring til hverdagsmennesket. Det er observasjoner av absurde ting vi driver med og ikke minst en gjennomgang av alt gnålet som følger av å ha en kropp.

Målet er at du ler masse, men hvem vet, kanskje du lærer noe om vår tids siste tabu: overgangsalderen? Det er bare å glede seg!

Regi: Espen Alknes

OBS: Forestillingen med Dora Thorhallsdottir er flyttet fra 19. februar til 17. mars kl 19.00.  Billetten gjelder fortsatt, og du kan glede deg med at du likevel får oppleve arrangementet. 

 

Ved flytting av arrangementer gjelder følgende: 
Har arrangøren flyttet ditt arrangementet til ny dato, vil billetten overføres til ny dato for forestillingen. Billetten gjelder fortsatt og du kan glede deg med at du likevel får oppleve konserten. 

Dersom det nye tidspunktet dessverre ikke passer for deg og du ønsker å få billettene refundert, vil det være mulig. 

Har du kjøpt billetter på nettet, sender du en mail til post@ebillett.no og ber om refundering av ditt billettkjøp. 

NB! Husk å oppgi navn på arrangement og spillested, antall billetter, de fire siste siffer i kortnummer og mailadresse du brukte til kjøpet. Det går normalt 2–5 dager (men inntil 3 uker i noen tilfeller) før du ser kjøpesummen tilbake på din konto. Vær oppmerksom på at "innbeløpet" i nettbank/kontoutskrift kan legge seg tett opp mot datoen når kjøpet ble registrert i din bank. Noen ganger også foran “utbeløpet” Du bør derfor sjekke kontoutskriften din helt tilbake til kjøpsdatoen. 

Betalte du billettene helt eller delvis med gavekort, vil den summen som var belastet gavekort bli tilbakeført til kortet. 

Fristen for å melde inn refusjon er satt til 10 dager etter at vi sende ut informasjon om flytting av arrangement. 
 
 
 

For deg som har kjøpt billett i billettskranken gjelder følgende ved flytting: 

Har arrangøren flyttet ditt arrangementet til ny dato, vil billetten overføres til ny dato for forestillingen. Billetten gjelder fortsatt og du kan glede deg med at du likevel får oppleve konserten. 

Dersom det nye tidspunktet dessverre ikke passer for deg og du ønsker å få billettene refundert, vil det være mulig. 

For å oppfylle kravene myndigheten stiller for å utbetale refusjon av billetten, må Stormen Konserthus har mottatt: 
 
Bilde/kopi av billetten og denne må være påført signatur. I tillegg må vi ha navn, adresse, kontonummer og telefonnummer til den som krever refusjon. 

Dette kan sendes Stormen konserthus på e-post, leveres i billettskranken, per brev eller legges i vår postkasse i Sandgata 2. Du kan også komme innom billettskranken og be om refusjon.  

Trenger du hjelp eller har spørsmål, er billettskranken tilgjengelig kl. 09.00-15.30 mandag –fredag. 

Du kan også kontakte oss på tlf. 75549000 eller e-post billettsalg@stormen.no 

Sender du dette med posten er adressen: 
Stormen Konserthus 
Storgata 1B, 8006 Bodø 

Les mer om avlyste og utsatte arrangementer her: https://konserthus.stormen.no/I-stormen/avlyst-info-no 

Relaterte aktiviteter