Live And Kicking: Signe Marie Rustad

- En klassiker av et album - Høstens fineste norske album - En sjelden lytteopplevelse (6´er i Dagbladet) - Dette er et mesterverk, en type plate vi knapt har hørt maken til fra en norsk artist - En live-opplevelse av de sjeldne Enestående kritikker for album og konserter. Her er det bare å møte opp på Sinus når Live and Kicking presenterer Signe Marie Rustad med band på Sinus. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Live And Kicking: Signe Marie Rustad Start onsdag 3. nov 2021 20:00 Slutt 3. nov 2021 21:30 Arrangør EAJ Live Erik Johansen Sted Sinus Les mer

onsdag 3. nov 2021 20:00 Sinus
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 3. nov 2021 20:00:00 - 21:30:00RArrangør EAJ Live Erik Johansen Sted Sinus Kategori Sinus

Signe Marie Rustad holder fortsatt på med slippturneen for det Spellemannvinnende albumet When Words Flew Freely som ble sluppet i november 2019, et knapt halvår før pandemien satte en effektiv stopper for konserter og festivaler.

Albumet ble hyllet av kritikerne og toppet en haug med årsbestelister det året. When Words Flew Freely er en maktdemonstrasjon i poetisk låtskriving og musikalsk utforskertrang med klare nikk til 70-tallets singer-songwriter-tradisjon.Rustad har føttene plassert i americanamiljøet, men musikken føles både sjanger- og tidløs. 

Etter å ha fanget oppmerksomheten til det stadig voksende norske americana-publikummet med debutplata Golden Town (2012), skapte elverumsingen Rustad for alvor bølger med kritikerroste og sjangeroverskridende Hearing Colors Seeing Noises (2016), som også ble anerkjent med en Spellemann-nominasjon. When Words Flew Freely (2019) er hennes tredje album.

Signe Marie Rustad - vokal/gitar

Alexander Lindbäck - trommer

Bjørge Verbaan tangenter

Njål Uhre Kiese - bass

Sander Eriksen Nordahl – gitar A

nmeldelser av plata When Words Flew Freely:

«-Stum. Målløs. Slått i bakken. Har ikke ord. Dette er faktisk notater jeg har gjort meg når jeg har lyttet til denne skiva».

Musikknyheter v/ Stian Svehagen https://www.musikknyheter.no/anmeldelser/20111/Signe-Marie-Rustad.html

«-For å ha sagt det først som sist er When Words Flew Freely en ekstremt ambisiøs, for ikke å si visjonær plate. Dette er et mesterverk, en type plate vi knapt har hørt maken til fra en norsk artist»

Erik Valebrokk https://erikvalebrokk.no/signe-marie-rustad-triumferer-med-sin-mest-ambisiose-plate/

Liveanmeldelse fra konsert på Den Forvitnelege Contryfestivalen:

«-Jeg sitter umiddelbart igjen med en følelse av storhet, autoritet og selvstendighet som finnes igjen hos artister som Joni Mitchell, Aimee Mann og Brandie Carlile for å nevne noen få»

Arnulf Østerdal https://www.musikkbloggen.no/2021/09/signe-marie-rustad-den-forvitnelege-countryfestivalen-2021/ 

Les mer om Live And Kicking: https://www.liveandkicking.no/

Relaterte aktiviteter