L

HVA ØNSKER DU Å SE?

GHva ønsker du å se?

Har du ønsker for hva du vil se på Stormen? Ris eller ros? Send oss en melding!

Send melding
w

Nordland Teater: Solaris

Det rykket kraftig i kapselen, og en ubehagelig skjelving forplantet seg gjennom romdrakten. Kapselen slingret voldsomt, og tallene på instrumentet kom ut av fokus. Stasjon Solaris, sa jeg. – Stasjon Solaris! Kan dere hjelpe meg? Jeg har følelsen av at jeg mister stabiliteten. Stasjon Solaris! Dette er en fergekapsel – personellferge fra Prometheus under innflyvning. Jeg mister styringen! Hjelp meg! Over.» Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Nordland Teater: Solaris Start torsdag 2. apr 2020 19:00 Slutt 2. apr 2020 21:00 Arrangør Nordland Teater Sted Store Sal, Amfi Les mer

torsdag 2. apr 2020 19:00 torsdag 2. apr 2020 21:00 Store Sal, Amfi
Kjøp billetter
02.04.202019:00 Ann-Kristin Sørensen

Fakta

Dag 1 2. apr 2020 19:00 - 21:00RArrangør Nordland Teater Sted Store Sal, Amfi Kategori Teater

Slik begynner forestillingen om Kris Kelvin, en psykolog som får i oppdrag å undersøke den mentale tilstanden til en gruppe forskere ved romstasjonen på planeten Solaris. Når Kris Kelvin ankommer stasjonen, viser det seg at forskerne er døde, alle unntatt én – doktor Snaut. Men de er allikevel ikke er alene på stasjonen. Mystiske «gjester» dukker opp, og i løpet av noen hektiske dager blir Kris Kelvin utsatt for ekstreme prøvelser, der han blir hjemsøkt av sin fortid med sin avdøde kjæreste Harey. 

Forestillingen er basert på sci-fi-romanen SOLARIS av den polske forfatteren Stanislaw Lem. Boken er regnet for å være en klassiker innen sci-fi sjangeren, og er blitt filmatisert flere ganger. I vår versjon for teatret er den dramatisert av Anna Bache Wiig, kjent som en av manusforfatterne bak blant annet TV-serien Frikjent og filmen Utøya 22. juli. For Nordland Teater har hun med sin SOLARIS skapt en intens thriller og et fortettet kammerspill for tre skuespillere. 

Relaterte aktiviteter