Nordland Teater: eggs ’n bakey

eggs ’n bakey er en hyllest til alle de små og store, gode og vonde, øyeblikkene i livet. En hyllest til kjærlighet, hat, sjalusi, glede, omsorg, savn og nytelse. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Nordland Teater: eggs ’n bakey Start torsdag 12. nov 2020 19:00 Slutt 12. nov 2020 20:30 Arrangør Nordland Teater Sted Store sal Les mer

torsdag 12. nov 2020 19:00 Store sal
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 12. nov 2020 19:00:00 - 20:30:00RArrangør Nordland Teater Sted Store sal Aldersgrense Fri Kategori Teater

«Æ vil kjenn at æ lev. Vil kjenn at det riv i hjertet. Gje mæ nokka som betyr nå. Nåkka æ virkelig har tru på.» - Sondre Justad

Den første forelskelsen. Den første snøen. Ditt første kyss. Å holde noen i hånda. Miste grepet. Kjærlighetssorgen. Leve med anger. Det som aldri gikk. Barnet som aldri kom. Begynne på ny. Ny snø, ny ild, nytt hjerte, nytt kyss. Ny hånd. Ikke miste grepet. Holde fast. Holde et hjerte. Holde et barn. I armene dine. Se det vokse og se tiden gå. Se livet gå. Prøve å forstå. Sitte ved kjøkkenvinduet. Bare prøve å være. 

eggs ’n bakey er en hyllest til alle de små og store, gode og vonde, øyeblikkene i livet. En hyllest til kjærlighet, hat, sjalusi, glede, omsorg, savn og nytelse. En hyllest til den som bare er der, og den du lengter etter. Den du kanskje hadde, men som glapp rett foran øynene dine. Dramatiker Rolf Kristian Larsen balanserer mesterlig mellom humor, alvor og satire når han skildrer alle de hverdagslige tingene som til sammen utgjør livet. 

Musikken i forestillingen er hentet fra Sondre Justads diskografi. Justad er en norsk artist og låtskriver fra Henningsvær og Borg i Lofoten. Han ga ut debutalbumet Riv i hjertet oktober 2015 og har siden kapret listetopper, dansegulv samt pike- og guttehjerter landet over. 

Dramatiker-stjerneskuddet Rolf Kristian Larsen (f. 1983) er kanskje mest kjent for sine roller i «Mannen som elsket Yngve», «Nobel, «Kampen om Tungtvannet” og «Heimebane». eggs ’n bakey er hans femte stykke som dramatiker, fra før har han også skrevet l.i.f.e.g.o.e.s.o.n for Det Norske Teatret, og Solveig: .. peer aspera ad astra som hadde premiere på Gålå, august 2019. 

Passer fra 15 år og oppover. Varighet ca 1t og 30 min. 

Medvirkende på scenen: 
Line Heie Hallem 
Sebastian Skytterud Myers 
Hege Aga Edelsteen 

Produsert av Vega Teater 
Tekst: Rolf Kristian Larsen 
Musikk av: Sondre Justad 
Regi: Kjell Moberg 
Scenografi Even Børsum 
Musikalsk leder: Bård Watn 
Lysdesign: Oscar Udbye 
Mask og hår: Eva Sharp 
Produsent: Marianne Siljuberg 
Sufflør: Thea Marion Aasen 
Marked: Ida Johannessen 
Foto, video og design: Magnus Owe og Erika Hebbert 
Pressefoto Sondre og Rolf Kristian: Johnny Vaet Nordskog promobilde 

Skuespillet er utviklet med støtte fra Dramatikkens hus.  

Relaterte aktiviteter