Nordland Teater: Som før og etter

Av Fredrik Brattberg. Et humoristisk og eksistensielt spill om kjærlighet, familie, livet og døden.  Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Nordland Teater: Som før og etter Start tirsdag 8. mars 2022 19:00 Slutt 8. mars 2022 21:00 Arrangør Nordland Teater Sted Store Sal Les mer

tirsdag 8. mars 2022 19:00 Store Sal
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 8. mars 2022 19:00:00 - 21:00:00RArrangør Nordland Teater Sted Store Sal Kategori Teater

I Som før og etter møter du HAN, HENNE og foreldrene hans i et humoristisk og eksistensielt spill om kjærlighet, familie, livet og døden.

Skuespillet er skrevet av dramatiker og komponist Fredrik Brattberg. Med sin særegne signatur arbeider han med handlinger og dialog på samme måte som en komponist arbeider med musikalske temaer.

Brattberg har mottatt flere priser, blant annet Ibsenprisen, og stykken hans er oversatt til rundt tyve språk og spilles verden rundt. Han er den norske dramatikeren som er mest spilt i utlandet, etter Jon Fosse og Arne Lygre.

- Alle familier kan mer eller mindre snakke sammen Du vet den middagen med venninnene som ikke ble helt som du håpet på? Den julefeiringen hvor alt gikk skeis? Den hytteturen hvor mamma gråt, pappa gikk en lang skitur og du egentlig bare ville vinne i yatzy... Ja, eksemplene er mange. Forventningene er flere. En ting er i hvertfall sikkert - familiebegrepet er langt mer sammensatt enn beskrivelsen i Norske Leksikon tilsier: Familie viser i regelen til en avgrenset gruppe nære slektninger. Ofte vil nære slektninger med felles bopel eller i daglig samvirke bli oppfattet som «en familie».

SOM FØR OG ETTER er en samproduksjon mellom Hålogaland Teater, Nordland Teater og Vega Scene. Forestillingen vises under Vinterlys og skal deretter på Nordlandsturne.

På scenen: Helén Vikstvedt, John Sigurd Kristensen, Line Heie Hallem og Sebastian Skytterud Myers

Relaterte aktiviteter