PLOPP

Rockebandet PLOPP – barnas favoritt! Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel PLOPP Start lørdag 29. jan 2022 13:00 Slutt 29. jan 2022 14:00 Arrangør Stormen Konserthus Sted Store Sal Les mer

lørdag 29. jan 2022 13:00 Store Sal
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 29. jan 2022 13:00:00 - 14:00:00RArrangør Stormen Konserthus Sted Store Sal Kategori Familie/barn

Rockebandet PLOPP er Norges tøffeste rocketrio, med spreke egenkomponerte låter og tekster tilrettelagt for aldersgruppen 3 til 10 år. PLOPP er bandet som får deg til å digge rock. Gjennom humor og spilleglede blir man ledet inn i en verden full av overraskelser. 

Plopp spiller sanger om venner, sommeren, løse tenner, bursdag, kule pappaer og om at alt det gode starter på P (pizza pølser yeah yeah yeah!). Lydnivået er tilpasset små ører, med opplevelse av ekte rockekonsert. 

Siden oppstarten i 2010 har PLOPP spilt over 1000 konserter i konserthus, på festivaler, på turneer for Den kulturelle skolesekken. PLOPP drar fulle hus, og pressen fullroser konsertene, hvor musikken, barn og familien er i fokus. Tilbakemeldinger tyder på at de voksne koser seg like mye på PLOPP-konsert som barna. 

PLOPP har gitt ut tre plater: Skumle tøflerBursdag og Løs tann. Hiten Sommer er mye spilt på radio. PLOPPs plater har solgt meget godt, og responsen fra både barn og voksne har vært strålende. Stor allsangfaktor grunnet heftig platesnurring i biler og på barnerom.  

Med på konserten i Stormen har Plopp invitert gjestemusikanter fra Saltvern, Støver og Alstad skolekorps. Vi sees i storsalen! 

Etter konserten får alle barna gratis klistremerke fra Plopp. Det blir også anledning til å kjøpe signerte CD-er. 

Smakebiter: 

Pappasang:?https://www.youtube.com/watch?v=80hrV4u1-gw&t=62s 

Sommer:?https://www.youtube.com/watch?v=WfO35fsTSN4&t=95s 

P:?https://www.youtube.com/watch?v=WVJ1t0OE7ZI&t=18s 

Mer info om Plopp finner du her: www.plopp.no  

Relaterte aktiviteter