Riksteatret: Høna, egget og reven

Det er ikke så gøy å være Høna når Egget hennes plutselig blir borte. Særlig ikke når hun finner en rev i reiret der Egget lå. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Riksteatret: Høna, egget og reven Start mandag 8. mars 2021 18:00 Slutt 8. mars 2021 19:00 Arrangør RIKSTEATRET Sted Store Sal Les mer

mandag 8. mars 2021 18:00 mandag 8. mars 2021 19:00 Store Sal
Kjøp billetter
08.03.202118:00 Eline Christine Aunmo

Fakta

Dag 1 8. mars 2021 18:00 - 19:00RArrangør RIKSTEATRET Sted Store Sal Kategori Teater

Riksteatret byr på en nyklekket teaterforestilling for de minste. Her møter du Høna, en søt, selvopptatt og smånervøs eggemor. Og Reven, en smart og sosial type. Sammen legger de av sted på jakt etter det bortkomne Egget. Det blir en spennende og verdensomspennende reise.

Underveis møter de mange forunderlige eggsperter: en struttende og streng strutsemor, en pertentlig og plettfri pingvinfar, en hær hodeløse lus og en kappende, kuttende krokodille-kokke. Høna prøveruger mange egg, men ingen av dem føles helt riktig.

Høna, egget og reven er en morsom forestilling om vennskap, tilhørighet og motgang, og om barn som blir annerledes enn foreldrene hadde forventet. En hyllest til det uperfekte livet!

For barn fra 4 år og alle voksne.

På scenen Henrik Bjelland, Eirin Schou Fævelen, Ragnhild Gravem og Hans Norman Røine

Team Regissør: Gunnar Eiriksson, Kostymedesigner, Scenograf: Kathrine Tolo, Scenograf, Videodesigner: Torbjørn Ljunggren, Scenograf, Lysdesigner: Elisabeth Kjeldahl Nilsson, Produsent: Wenche Viktorsdatter Paulsen Dramatiker: Nelly Winterhalder

Av Nelly Winterhalder

Forestillingslengde: 1 time (ingen pause).

Produsert av Riksteatret

Billetter i salg onsdag 19. august kl. 12.00

Relaterte aktiviteter