AVLYST - The Dogs

The Dogs spilte en av de siste konsertene på Sinus før vi måtte stenge i mars 2020. Siden da har de spilt inn nytt album, og i desember står de endelig på scenen vår igjen. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel AVLYST - The Dogs Start fredag 3. des 2021 22:00 Slutt 3. des 2021 23:30 Arrangør Stormen Konserthus Sted Sinus Les mer

fredag 3. des 2021 22:00 Sinus
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 3. des 2021 22:00:00 - 23:30:00RArrangør Stormen Konserthus Sted Sinus Kategori Sinus

The Dogs startet tradisjonen tro 2021 med å gi ut ny plate på årets første mandag, denne gangen et ekstra punka DIY-prosjekt spilt inn på øverommet (av smittevernshensyn). 


Som alle band som slipper plate syns de at det er sitt beste album til nå, og anmelderne var ikke helt uenige.


Sinus var blant de heldige få plassene som fikk besøk av The Dogs i 2020, mesteparten av konsertåret forsvant i det store dragsuget bandet selv har døpt "Hurtigruta".


Nå er gutta ekstremt gira på å spille konserter igjen, og til desember krysser de fingrene for at det kan la seg gjøre - nesten to år etter forrige Sinus-konsert!

Ved avlysning av arrangementer refunderes billettkostnadene. Det skjer på følgende måte:
Har du kjøpt billetter på nettet trenger ikke foreta deg noe. Pengene blir tilbakeført til den kontoen som var belastet i ved kjøp av billetten. Det går normalt 2–5 dager (men inntil 3 uker i noen tilfeller) før du ser kjøpesummen tilbake på din konto. Vær oppmerksom på at "innbeløpet" i nettbank/kontoutskrift kan legge seg tett opp mot datoen når kjøpet ble registrert i din bank. Noen ganger også foran “utbeløpet” Du bør derfor sjekke kontoutskriften din helt tilbake til kjøpsdatoen.

Når billettene er slettet, vil du motta en automatisk bekreftelse om dette på mail. Her finner du info om hvilket kortnummer som var benyttet til kjøpet og eventuelt gavekort-info.

Dersom billettene ble betalt med kredittkort vil kjøpesummen blir tilbakeført til kredittkortselskapet ditt. I så fall vil beløpet bli utlignet på neste faktura.

Betalte du billettene helt eller delvis med gavekort, vil den summen som var belastet gavekortet bli tilbakeført til kortet. 

Dersom du har spørsmål om refundering av dine billetter, så send en mail til post@ebillett.no.

For deg som har kjøpt billett i billettskranken gjelder følgende ved avlysning:
For å oppfylle kravene myndigheten stiller for å utbetale refusjon av billetten, må Stormen Konserthus har mottatt:

Bilde/kopi av billetten og denne må være påført signatur. I tillegg må vi ha navn, adresse, kontonummer og telefonnummer til den som krever refusjon.

Dette kan sendes Stormen konserthus på e-post, leveres i vår billettskranke per brev eller legges i vår postkasse i Sandgata 2. Du kan også komme innom billettskranken og be om refusjon. 

Trenger du hjelp eller har spørsmål, er billettskranken tilgjengelig kl. 09.00-15.30 mandag-fredag.

Du kan også kontakte oss på tlf. 75549000 eller e-post billettsalg@stormen.no

Sender du dette med posten er adressen:
Stormen Konserthus
Storgata 1B, 8006 Bodø

 

Relaterte aktiviteter