Adam Douglas: An American Holiday

Folkekjære Adam Douglas har for fjerde år på rad gleden av å ønske velkommen til publikumssuksessen «An American Holiday», en stemningsfull og storslått julekonsert hvor han gjør noen ukjente, men også tidløse juleklassikere til sine egne. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Adam Douglas: An American Holiday Start torsdag 25. nov 2021 19:00 Slutt 25. nov 2021 20:30 Arrangør United Stage Artist Norway Sted Store Sal (Kombi3) Les mer

torsdag 25. nov 2021 19:00 Store Sal (Kombi3)
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 25. nov 2021 19:00:00 - 20:30:00RArrangør United Stage Artist Norway Sted Store Sal (Kombi3) Kategori Annet

«An American Holiday» er blitt til som et resultat av en drøm Adam enge har hatt om å kunne presentere ekte amerikansk julemusikk for det norske folk, med musikk som for ham symboliserer den flotte juletiden. Adam og bandet ser frem til endelig å kunne spre juleglede rundt om i landets konsertsaler igjen etter den utfordrende tiden vi alle har vært igjennom og forhåpentligvis snart kan legge bak oss. Som alltid har Adam Douglas med seg et fantastisk band som skal sørge for magisk stemning frascenen, men denne gangen har han i tillegg invitert med seg det norske stjerneskuddet og gitarheltinnen Tora Dahle Aagård på turné.

«Det blir fantastisk å endelig komme ut og spille for fulle hus igjen. Endelig kommer jula der vi kan være sammen igjen og feire med de vi er glade i, slik vi pleier. Jeg er stolt og ydmyk over å være en del av denne viktige førjulstradisjonen. Jeg er også glad for å ha med Tora! Gleder meg til hun skal være med og skape magi på scenen med sitt gitarspill og flotte stemme», forteller Adam.

Gitaristen Tora Dahle Aagård har gjort seg bemerket med sin unike energi, tilstedeværelse og lekne musikalitet. «Adam er et av mine største forbilder. Både som gitarist, låtskriver og sanger. Jeg har vært fan i mange år og fått spilt med ham et par ganger tidligere. Å stå på scenen med ham er et så vanvittig stort kick og at jeg skal få gjøre det i hele desember er veldig stort», forteller Tora. Tora Dahle Aagård Tross sin unge alder (27) har høydepunktene stått i kø for Tora. Sammen med bandet sitt TORA høster hun panegyriske anmeldelser for sine liveshow og ble i 2020 Spellemannsnominert for albumet «Girls». Hun har 170.000 følgere fra hele verden på Instagram. Hun har i Londons egen storstue Royal Albert Hall, delt hovedscene med legender som Joe Bonamassa, St Vincent, John McLaughlin og Carlos Santana, i tillegg til opptredener på flere av de største festivalene i Norge denne sommeren (blant annet Moldejazz, Kongsberg Jazzfestival, Oslo Pride, Kalvøya og Notodden Blues).

Relaterte aktiviteter