Ad Lib: FIEH - In the Sun in the Rain tour

Fieh er tilbake og gjør seg klare til å slippe oppfølgeren til det Spellemannpris-nominerte albumet Cold Water Burning Skin. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Ad Lib: FIEH - In the Sun in the Rain tour Start fredag 8. apr 2022 21:00 Slutt 8. apr 2022 22:30 Arrangør Ad Lib Jazzklubb Sted Sinus Les mer

fredag 8. apr 2022 21:00 Sinus
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 8. apr 2022 21:00:00 - 22:30:00RArrangør Ad Lib Jazzklubb Sted Sinus Kategori Sinus

Som en norsk bygdeversjon av D’Angelos the Vanguard, ble Fiehs debut beskrevet som «future soul» og «left field R&B» av toneangivende medier som Clash Magazine og God Is in the TV, og bandet bygger videre på dette reisverket, men utvider også sitt soniske spekter. 

Albumet In the Sun in the Rain er spilt inn med og produsert av Lars Horntveth. Jaga Jazzist-medlemmet har en stadig voksende produsent-CV (Susanne Sundfør, The Staves, Kimbra) og har definitivt satt sitt eklektiske preg på albumet, der han også spiller et utall instrumenter. Miksen er gjort av den legendariske Russell Elevado, også kalt «The Analog Ninja», kjent for sitt arbeid med D’Angelo, Angélique Kidjo og The Roots, for å nevne noen. Elevado har forstått og forsterket bandets intensjoner i studio, og har bidratt til å styrke bandets og innspillingens karakter. 

Fieh slo gjennom med singelen «Glu» i 2017, som raskt skapte stor internasjonal oppmerksomhet rundt gruppa. Ustrakt turnévirksomhet tok dem til scener over hele Europa. De har turnert rundt om i hele Norge samt spilt på flere av de største festivalene, bl.a. to ganger på Øya hvorav den ene konserten var som en av de siste artistene på den største scenen. 

Det mektige og mangehodede ensemblet er kjent for sine ekstatiske konserter og består av en vennegjeng som har spilt sammen lenge, mens de til enhver tid perfeksjonerer bandets sound og egne ferdigheter. Som de enormt talentfulle musikerne de er, spiller de helt uanstrengt sammen som en tight enhet, der hvert medlem også bringer sin egen smak til bordet. 

Sofie Tollefsbøl – vokal  Jørgen Kasbo – gitar  Solveig Wang – kor og moog  Thea Arnesdotter Lien – kor  Ola Øverby – trommer  Andreas Rukan – bass  Edvard Synnes – keys  Lyder Øvreås Røed – trompet og horn 

Relaterte aktiviteter