L

HVA ØNSKER DU Å SE?

GHva ønsker du å se?

Har du ønsker for hva du vil se på Stormen? Ris eller ros? Send oss en melding!

Send melding
w

Arktisk Filharmoni: Nøtteknekkeren

Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Arktisk Filharmoni: Nøtteknekkeren Start fredag 13. des 2019 18:00 Slutt 13. des 2019 20:00 Arrangør Arktisk Filharmoni Sted Store sal Les mer

fredag 13. des 2019 18:00 Store sal
Kjøp billetter
13.12.201918:00 Synne Marie Tømmerberg

Fakta

Dag 1 13. des 2019 18:00 - 20:00RArrangør Arktisk Filharmoni Sted Store sal Kategori Dans

Det er duket for årets store førjulsballett!

I år er det den tradisjonsrike jule- balletten Nøtteknekkeren som står på plakaten med musikk av Tsjajkovskij, spilt av symfoni- orkesteret og dirigert av Tabita Berglund. Det blir en fargerik og spennende forestilling med mange barn og unge fra Pias Ballettstudio på scenen.

Den populære balletten handler om Clara og Fritz, alle eventyrene de opplever sammen med Nøtte- knekkeren. Sammen slåss de mot selveste rottedronningen, og de reiser med snøfeen til sukkertøy- feens land for å finne det forsvunne sukkertøybarnet.

Det er jul i hjemmet til familien Stahlbaum. I stuen er det et stort juletre, og mange gjester kommer for å feire jul sammen med familien. Klaras gudfar, Herr Drosselmeyer, lager klokker og magiske leker. Han underholder gjestene med fire dukker i menneskelig størrelse som danser rundt i rommet. Så deler han ut gaver til barna, og Klara får en helt spesiell gave – en Nøtte- knekkerdukke.

Ikke lenge etter forlater gjestene huset, og barna går til sengs. Klara står opp midt på natten og går ned trappene til stuen for å hente nøtteknekkerdukken som ligger under juletreet. Der faller hun i søvn, og i drømme blir hun brakt inn i en julefantasi hvor nøtteknekkerdukken blir levende og tar henne med på en mengde spennende eventyr.

Vi garanterer flotte danse- og musikkopplevelser – og en solid porsjon julestemning!

Forestillingen inngår i abonnementsseriene Full Storm og Stor Storm.

Relaterte aktiviteter