EKSTRA: Alt nå av Eivind Seljeseth – Bodø Biennale

Alt nå er en forestillingssimulator som guider deg gjennom din egen forestillingsevne. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel EKSTRA: Alt nå av Eivind Seljeseth – Bodø Biennale Start lørdag 5. sept 2020 20:00 Slutt 5. sept 2020 21:00 Arrangør Bodø Biennale Sted Lille sal Les mer

lørdag 5. sept 2020 20:00 Lille sal
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 5. sept 2020 20:00:00 - 21:00:00RArrangør Bodø Biennale Sted Lille sal Aldersgrense Fri Kategori Dans

"Forestill deg at du lukker øynene. At verden forsvinner bak øyelokkene dine og blir mørk og stille et øyeblikk. Se for deg at du sitter i et rom. Et nokså stort rom, med god takhøyde og gulvplass. Forestill deg at du ikke er alene, men at flere, som deg, sitter på rad og rekke med øynene lukket og lytter. Om du åpner øynene igjen kan alt være forandret. Det som ligger foran deg, kan være ett av ditt livs største høydepunkt, eller bare en kveld som alle andre. Akkurat nå, er det ingen som vet.»

Som fra en audioguide i et kunstmuseum, en turistguide i en by eller meditasjonstape på kontoret, presenteres hver publikummer med individuell tekst, lyd og musikk gjennom hodetelefoner, hengende fra taket. Prosjektet utforsker forhold mellom informasjon, projeksjon og manipulasjon i et system av lydlig, kroppslig og visuelt materiale.

Dansere: Ingrid Haakstad, Mathias Stoltenberg og Orfee Schuijt
Lyddesinger: Erik Hedin
Lysdesigner: Martin Myrvold
Koreograf og tekst: Eivind Seljeseth  

Støttet av: Norsk kulturråd, FFUK, Fond for lyd og bilde, Oslo kommune og Scenekunst sør.
 
For Bodø Biennale støttet av Norsk Kulturråd og Nordland fylkeskommune.
Medarrangør: Stormen Konserthus 

Relaterte aktiviteter