Ann-Iren Hansen med Arktisk Filharmoni 

Vi har tidligere spilt inn låter med den populære visesangeren Ann-Iren Hansen. Nå gleder vi oss over at vi også skal dele scene med henne! Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Ann-Iren Hansen med Arktisk Filharmoni  Start onsdag 10. mars 2021 19:00 Slutt 10. mars 2021 20:00 Arrangør Arktisk Filharmoni Sted Stormen Lille sal Les mer

onsdag 10. mars 2021 19:00 Stormen Lille sal
Kjøp billetter
10.03.202119:00 Eline Christine Aunmo

Fakta

Dag 1 10. mars 2021 19:00:00 - 20:00:00RArrangør Arktisk Filharmoni Sted Stormen Lille sal Kategori Annet

Visesanger Ann-Iren Hansen har god dose sjøvann i  blodet og har vokst opp med gamle naust som lekeplass og tilfluktssted.

Det er sterke fortellinger og melodier som er i fokus når visesangeren fra Vesterålen står på scenen.

Hun er vant til å styre skuta alene, men under denne konserten har hun både Arktisk Filharmoni og Bodø Rhythm Group i ryggen.


Ann-Iren har de siste årene fått nasjonal medvind både fra Norsk Viseforum og Tekstforfatterfondet.

«Ann-Iren er en helstøpt visekunstner. Bildene er friske, uvanlige og overraskende mens klisjeene er få.» – Norsk Viseforum

----------

Stormen Konserthus følger alle nasjonale og lokale smitteverntiltak. Det er god avstand i salen mellom hver solgte billett, og det er kun et begrenset antall billetter solgt til hver arrangement. 

For at vi skal kunne tilby trygge opplevelser, trenger vi også litt hjelp fra publikum:

  • Hold deg hjemme dersom du føler deg syk, har symptomer eller er pålagt karantene.
  • Sprit hendene og hold god avstand til dine medpublikummere.
  • I tråd med kommunens anbefalinger, anbefaler vi sterkt at du bruker munnbind ved ankomst til konserthuset, og frem til du sitter på anvist plass. Vi anbefaler også at du bruker munnbind når du beveger deg rundt i publikumsområdene.
  • Vi ber om at du ikke bytter plass etter at du har fått henvist plass av våre publikumsverter. Det samme gjelder om du har fast sete på billetten din.
  • For å minimere reising på tvers av kommunegrensene, er arrangementer i Stormen Konserthus beregnet for personer bosatt i Bodø kommune. Bor du utenfor kommunen, og har kjøpt billett, får du refundert billetten din.

Relaterte aktiviteter