Backstreet Girls

Backstreet Girls har ikke akkurat levd et normalt A4-liv siden starten i 1984, noe alle som har sett dokumentarfilmen Tilbake til Muotathal vet det meste om. Derfor er det kanskje på sin plass at de har kalt sitt nye album «Normal is Dangerous». Tittel Start Slutt Sted Tittel Backstreet Girls Start lørdag 24. apr 2021 20:30 Slutt 24. apr 2021 21:45 Sted Sinus Les mer

lørdag 24. apr 2021 20:30 Sinus
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 24. apr 2021 20:30:00 - 21:45:00RSted Sinus Kategori Sinus

Billettsalget starter onsdag 21.04 kl. 12.00.

OBS: Smitteverntiltak under konserten:

  • I henhold til nasjonale restriksjoner, er det ikke alkoholservering på dette arrangementet.
  • Husk god håndhygiene.
  • Hold god avstand til andre publikummere.
  • Bli sittende på din anviste plass under konserten.
  • Vi anbefaler også bruk av munnbind ved ankomst, og i publikumsområdene på konserthuset. 

-------

Backstreet Girls har ikke akkurat levd et normalt A4-liv siden starten i 1984, noe alle som har sett dokumentarfilmen Tilbake til Muotathal vet det meste om. Derfor er det kanskje på sin plass at de har kalt sitt nye album «Normal is Dangerous». Albumet inneholder 12 nye rockere (No ballads!!) og slippes løs fredag 13.september.


Innspillingen ble i hovedsak gjort på en intens uke i Recpublica Studios, et state-of-the-artstudio i Polen, hvor BSG fikk frie tøyler og mulighet for 24-timers live-i-studio rock’n’roll sammen med produsent Stamos Koliousis. Stamos har tidligere produsert en lang rekke norske rock- og metalband, som Djerv, Fight the Fight, Iskald, Keep of Kalessin, Vreid, Carpathian Forest, Maratonog Virginia Hill. Kombinasjonen BSG/Stamos har sammen skapt et moderne, åpent rock-sound basert på et knippe Petter Baarli-riff av beste merke, og vi våger å påstå at resultatet er blitt bandets beste album på svært lenge.


De har gitt ut to vellykkede album på to år, hvorav det ene er et live-album spilt inn under strenge Covid-restriksjoner 4. april 2020. De spiller live som vanlig med sin høyoktan rockekvartett i 2021.

Relaterte aktiviteter