b a r e d a n s : Your shadow

Your shadow handler om opplevelsen av å ha flere stemmer, av å bli fulgt og våket over av et lag av oss selv med foranderlig form og evnen til å bli usynlig. Forestillingen gir oppmerksomhet til mellomrommene, samholdet, individet og følgesvennen. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel b a r e d a n s : Your shadow Start fredag 10. sept 2021 20:00 Slutt 10. sept 2021 20:45 Arrangør Stormen Konserthus Sted Stormen Lille sal Les mer

fredag 10. sept 2021 20:00 Stormen Lille sal
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 10. sept 2021 20:00:00 - 20:45:00RArrangør Stormen Konserthus Sted Stormen Lille sal Kategori Dans

There is a stillness within the light

Gazing back in stark relief

Shadows are the only truth

Light the only thief  

Your shadow handler om opplevelsen av å ha flere stemmer, av å bli fulgt og våket over av et lag av oss selv med foranderlig form og evnen til å bli usynlig. Forestillingen gir oppmerksomhet til mellomrommene, samholdet, individet og følgesvennen.  

Koreograf og danser: Kristina Gjems

Medskapende danser: Loan Ha

Lydbilde: Morten Pettersen

Lysdesign: Martin Myrvold

Kostymer: Hedda Eddy Virik

Produsent: Hanne Frostad

CO-produsent: DansiT

Støttet av: Kulturrådet, Fond for Lyd og Bilde.

Dikt: Eric R. Williams

Forestillingen var som en kraftfull søvn å falle inn i; der en drivende vilje vekslet sømløst med et slags viljeløst driv; som i en elv, eller en strøm. Doblingene; av skygge, av drømmer, av bilder, bevegelser. En uendelig serie utsøkte fotografier - sammenvevd med den tredimensjonale tanken. Hypnotiserende og sanselig sjokkerende - subtil og ivaretakende. - Janne-Camilla Lyster (koreograf, danser og forfatter)

Om kunstnerne:

Loan Ha er utdannet ved Skolen for Samtidsdans (2000-02) i Oslo og P.A.R.T.S. (2002-06) i Brussel. I perioden 2007-2015 jobbet hun hovedsakelig som medskapende utøver i Impure Company/Hooman Sharifi. Siden 2016 har hun sammen med Ida Gudbrandsen og Rikke Baewert produsert sitt eget arbeid som kunstnerkollektivet SUPERNOVA. Som frilans utøvende dansekunstner har Loan samarbeidet med flere ulike kunstnere i inn- og utland, deriblant flerårige samarbeid med Dreamscreen Productions/Kristina Gjems. Loan ble tildelt Statens Kunstnerstipend i 2009-2011 og 2015-2018 og har siden 2015 vært ansatt i Skuespiller- og danseralliansen (SKUDA).

Kristina Gjems er utdannet ved London Contemporary Dance School og har virket som danser og koreograf siden 1984. Hennes arbeider inkluderer både sceniske og stedsspesifikke produksjoner, samt dansefilmer. Hun har praktisert og undervist T’ai Chi i mange år, noe som har stor innflytelse på hennes kunstneriske virke. Mye av hennes praksis foregår ute i naturen og opplevelsen av sammenheng mellom kropp, bevegelse, elementer og omgivelser er sterkt til stede i arbeidet.

Relaterte aktiviteter