UTSATT: Bellamy Brothers

De er like aktive nå som da de ga oss landeplager som «Let your love flow» og «If I Said You Had A Beautiful Body». Publikum kan vente seg en rekke countryhits når legendariske Bellamy Brothers entrer scenen i Stormen Konserthus den 13. januar 2022. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel UTSATT: Bellamy Brothers Start torsdag 13. jan 2022 19:00 Slutt 13. jan 2022 20:30 Arrangør Stageway Talent as Sted Store Sal Les mer

torsdag 13. jan 2022 19:00 Store Sal
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 13. jan 2022 19:00:00 - 20:30:00RArrangør Stageway Talent as Sted Store Sal Kategori Annet

Gjennom sin over 50-årige karriere har brødrene gitt ut over 50 album, og rørt mennesker over hele verden med sine tekster og melodier. Brødrene David og Howard Bellamy startet sin musikalske karriere i 1968 og fikk sin største suksess med albumet "Let your love flow" i 1976. Det albumet ble nr. én på Billboard, og de har over årenes løp hatt 20 topplasseringer på hitlistene. Så sent som i 2011 toppet de også VG-listen her hjemme.

Brødrene David og Howard Bellamy startet sin musikalske karriere i 1968 og fikk sin største suksess med albumet "Let your love flow" i 1976. Det albumet ble nr. én på Billboard, og de har over årenes løp hatt 20 topplasseringer på hitlistene. Så sent som i 2011 toppet de også VG-listen her hjemme.

Gjennombruddet til den amerikanske duoen kom med hitten «Spiders & Snakes». Sangen ble en kjempesuksess og solgte mer enn tre millioner eksemplarer, og dette førte til at de seilte opp som en av denne tidens virkelig store artister. Det tok derimot først helt av da «Let your love flow» kom ut i 1976. Den lå på de internasjonale listene så lenge at de opparbeidet seg en enorm tilhengerskare verden over. En kan trygt si at kjærligheten fløt da de turnerte verden rundt og delte scener med blant andre The Doobie Brothers og The Beach Boys.

«Vi er et veifarende folkeslag» gliser Howard når vi spør hvordan de fremdeles orker 200 konserter i året. «Jeg syns det er enda større nå enn på 80-tallet. Jeg tror de samme folkene som vokste opp med oss har oppdratt en helt ny generasjon Bellamy fans. Det varmer en musikers hjerte når mange unge kommer på konsertene våre»

Utsatt konsert til 14. februar 2023: 

Vi må beklageligvis flytte konserten med Bellamy Brothers skulle vært  13.januar 2022 , til 14.februar 2023.

Billetten gjelder fortsatt og du kan glede deg med at du likevel får oppleve konserten!

 

Melding fra arrangøren: Vi har dessverre blitt tvunget til å flytte denne turnéen til februar 2023 og ber om publikums forståelse for at slik situasjonen er nå, er det for stor usikkerhet forbundet med å gjennomføre en stor turné over hele Norge i tre uker. Vi håper og tror at verden har kommet tilbake i normalt gjenge i februar 2023 og at vi ser dere alle da. Billettsalget har faktisk vært så godt at vi har vært nødt til å legge til ekstra konserter for å imøtekomme etterspørselen.

 

 

Dersom det nye tidspunktet dessverre ikke passer for deg og du ønsker å få billettene refundert, vil det være mulig.

Har du kjøpt billetter på nettet, sender du en mail til post@ebillett.no og ber om refundering av ditt billettkjøp.

NB! Husk å oppgi navn på arrangement og spillested, antall billetter, de fire siste siffer i kortnummer og mailadresse du brukte til kjøpet. Det kan gå 2-5 dager før du ser kjøpesummen tilbake på din konto. Vær oppmerksom på at "innbeløpet" i nettbank/kontoutskrift kan legge seg tett opp mot datoen når kjøpet ble registrert i din bank. Noen ganger også foran “utbeløpet” Du bør derfor sjekke kontoutskriften din helt tilbake til kjøpsdatoen.

Betalte du billettene helt eller delvis med gavekort, vil den summen som var belastet gavekort bli tilbakeført til kortet.

Fristen for å melde inn refusjon er satt til 10 dager etter at vi sendte ut informasjon om flytting av arrangement.

 

For deg som har kjøpt billett i billettskranken og ønsker å få refundert billetten gjelder følgende:

For å oppfylle kravene myndigheten stiller for å utbetale refusjon av billetten, må du sende oss billetten og denne må være påført signatur. I tillegg må vi ha navn, adresse, kontonummer og telefonnummer til den som krever refusjon.

Dette kan sendes Stormen konserthus på e-post, per brev, leveres i billettskranken eller legges i vår postkasse i Sandgata 2.

Trenger du hjelp eller har spørsmål, er billettskranken tilgjengelig kl. 09:00-15:30 mandag –fredag.

Du kontakter oss på tlf. 75549000 eller på e-post billettsalg@stormen.no Sender du dette med posten er adressen: Stormen Konserthus, Sandgata 2, 8006 Bodø

Relaterte aktiviteter