Bjørn Eidsvåg // Solo i Stormen

I høst tar Bjørn Eidsvåg med seg en rikholdig katalog med kjente og kjære låter til Bodø – pusset opp i soloformat. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Bjørn Eidsvåg // Solo i Stormen Start søndag 1. nov 2020 20:00 Slutt 1. nov 2020 21:30 Arrangør Stormen Konserthus Sted Store Sal Les mer

søndag 1. nov 2020 20:00 Store Sal
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 1. nov 2020 20:00:00 - 21:30:00RArrangør Stormen Konserthus Sted Store Sal Kategori Annet

De siste årene har Bjørn Eidsvåg spilt teaterforestillingen Etterlyst: Jesus på scener over hele landet, fylt selveste Operaen tre ganger, stått på atskillige festivalscener, gitt ut bok og lagt ut på en nærmest utsolgt Norgesturné sammen med Sigvart Dagsland. I høst besøker han Bodø og Stormen for å spille solokonsert. 

«Jeg ser stort frem til å innta Stormen. I disse tider er det ekstra fint å møte publikum. Gamle låter skal pusses opp og kjente sanger skal spilles som de er. Blir moro!», forteller Eidsvåg. 

Med 25 studioalbum og eget hyllestalbum har Eidsvåg opparbeidet seg en helt unik posisjon i norsk musikkliv. Han har skrevet en rekke udødelige låter som flere generasjoner av nordmenn har et sterkt forhold til. I tillegg har Eidsvåg en unik formidlingsevne både som sanger og historieforteller, noe som får publikum til å vende tilbake år etter år. En konsert med Bjørn er en opplevelse som egner seg like godt i Oslo Spektrum som i kirker og kulturhus.  

Relaterte aktiviteter