L

HVA ØNSKER DU Å SE?

GHva ønsker du å se?

Har du ønsker for hva du vil se på Stormen? Ris eller ros? Send oss en melding!

Send melding
w

Bluesklubben: Swing Blues Galla

Bodø bluesklubb gjentar suksessen fra i fjor med dobbelkonsert med to av landsdelens beste orkestre innen swingblues med ståbass, Hammondorgel, svært patent blåserekke og kvinnelig vokalist i særklasse både når det gjelder stemmeprakt og sceneshow, – men først og fremst glad og drivende swingblues som garantert får folk i godt humør. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Bluesklubben: Swing Blues Galla Start lørdag 9. nov 2019 22:00 Slutt 9. nov 2019 23:59 Arrangør Bodø Bluesklubb Sted Sinus Les mer

lørdag 9. nov 2019 22:00 Sinus
Kjøp billetter
09.11.201922:00 Synne Marie Tømmerberg

Fakta

Dag 1 9. nov 2019 22:00 - 23:59RArrangør Bodø Bluesklubb Sted Sinus Aldersgrense 18 år u/vergeordning Kategori Konsert

Sinus pyntes til en hyggelig aften med duker og lys på bordene og stort lyssatt dansegulv. På scenen er det 15 dedikerte og dyktige bluesmusikere som gjør sitt ytterste for å skape god stemning. Dette er garantert glad og swingende musikk som mange vil ønske å danse til. 

Bondes Liga (tradisjonell 50-talls swingblues) 

Royal Northern Soulmates (Rythm’n blues Soul med full blåserekke)  

Som en kuriositet kan nevnes at vokalist i Bondes Liga, Gøril Pedersen, tidligere var frontfigur og vokalist i det legendariske jentepunkbandet Schlumsøstrene. Galskapen har hun definitivt tatt med seg videre i bluesen. Ellers er besetningen dyktige instrumentalister med lang erfaring fra både jazz og blues. 

Dette blir atter en hyggelig aften spekket med FEELGOOD!  

Relaterte aktiviteter