L

HVA ØNSKER DU Å SE?

GHva ønsker du å se?

Har du ønsker for hva du vil se på Stormen? Ris eller ros? Send oss en melding!

Send melding
w

BMI - Verdens Beste Show

Når BMI nå tar steget ut av improen og for første gang skal sette opp en helaftens forestilling, er det med et hårete mål. De skal rett og slett lage «Verdens beste show»! Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel BMI - Verdens Beste Show Start lørdag 7. mars 2020 19:00 Slutt 7. mars 2020 20:15 Arrangør Stormen Konserthus Sted Store Sal, Amfi Les mer

lørdag 7. mars 2020 19:00 lørdag 7. mars 2020 20:15 Store Sal, Amfi
Kjøp billetter
07.03.202019:00 Benedicte Kilvær Eilertsen

Fakta

Dag 1 7. mars 2020 19:00 - 20:15RArrangør Stormen Konserthus Sted Store Sal, Amfi Kategori Humor

Stand Up Norge AS presenterer stolt: 

VERDENS BESTE SHOW! 

Av og med: Bare Moro Impro 

Når BMI nå tar steget ut av improen og for første gang skal sette opp en helaftens forestilling, er det med et hårete mål. De skal rett og slett lage «Verdens beste show»! 

I seks år har BMI reist land og strand rundt og spilt fartsfylt impro. De har i tillegg hatt egen TV-serie på NRK og startet podcasten «Ukentlig – med BMI». Nå mener kvartetten å inneha kunnskapen og erfaringen som skal til for å tre ut av improens trygge rammer. For første gang skal de skrive manus, pugge tekst og lære koreografi - alt som må til for å sette opp et helaftens show.  

Lista er i hvert fall lagt når forestillingen har fått tittelen «Verdens beste show».   

«Verdens beste show» blir en forestilling breddfull med visuell scenografi, hurtige kostymeskift, spektakulær dans og fartsfylte nummer i kjent BMI-stil.  

Ambisjonene er store når Christian Mikkelsen, Olav Svarstad Haugland, Emil Lystvedt Berntsen og Leo Magnus de La Nuez nå setter opp sitt aller første helaftens show.    

Det er bare å glede seg!  

Relaterte aktiviteter