Bokassa

Powertrioen Bokassa fusjonerer riffene og "grooven" fra stonerrocken med energien og aggressiviteten til punk, rock og hardcore, til sin egen unike "stonerpunk". Supportband: Innestæmme - inntar scenen kl 21:00, og Bokassa kl 21:45. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Bokassa Start fredag 26. nov 2021 21:00 Slutt 26. nov 2021 22:30 Arrangør Stormen Konserthus Sted Sinus Les mer

fredag 26. nov 2021 21:00 Sinus
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 26. nov 2021 21:00:00 - 22:30:00RArrangør Stormen Konserthus Sted Sinus Kategori Sinus

Debutplaten "Divide & Conquer" ble belønnet med strålende anmeldelser over hele verden og kom med på britiske Metal Hammer sin liste og 2017s beste debutplater og Gaffa sin liste over tiårets beste norske plater.

Noe som igjen fanget oppmerksomheten til Metallica-trommeslager Lars Ulrich som kalte bandet "my favourite new band" og "insanely fucking cool". Dette gjorde at Bokassa ble håndplukket som supportband for Metallica på deres "Worldwired"- turnè i 2019, til å spille på noen av verdens største stadioner.

Oppfølgeren "Crimson Riders" fortsatte i samme stil med terningkast 5 i både Aftenposten og Dagsavisen, samt 8/10 i Metal Hammer UK og Close Up Magazine og 4/5 i ærverdige Kerrang. Bandet har rykte på seg for å være et forrykende liveband og utenom stadioner har stonerpunkerne tidligere spilt på bla. Øyafestivalen. Pstereo-festivalen, Malakoff, By-Larm og Stavernfestivalen til strålende kritikker fra anmelderne.

I 2020 slapp powertrioen en EP med materiale fra livesessionen de gjorde for BBC Radio 1 i Maida Vaile Studio, ble nominert til Spellemann som "Årets gjennombrudd" og signerte i desember platekontrakt med legendariske Napalm Records for en kommende tredjeplate!

På denne konserten har Bokassa fått med seg det lokale bandet Innestæmme som support. De går på scenen 21:00! 

Innestæmme er et ungt rockeband fra Bodø. De lager rockelåter som er skapt av tøffe gitarriff, en hard sangstemme og mye rock. Med sitt naturlige scenetekke, spilleglede og engasjement skaper de en energisk sceneopplevelse som er verdt å få med seg.

Rockebandet har gjort seg godt bemerket, og fått mange gode omtaler. Blant annet da de kom på 2. plass på rockemønstringen på Rock Mot Rus. «De har en sologitarist som holder internasjonalt nivå, og vokalisten har en «rett i fleisen-holdning», som får oss til å tenke på selveste Biff Malibu i Gluecifer» sa juryen om bandet. Like etter andreplassen, fikk de spille på Parken-festivalen.

Etter en lang koronapause har de endelig kommet tilbake til musikkverdenen. Bandet spilte nylig support for det nye prosjektet «Polardegos» der selveste Joddski er med.

Bandet består av Isabel Mjelde Karlsen som gitarist, Lasse Olav Olaussen som vokalist og gitarist, Isak Fleines på Bass, Julius Krokslett på Trommer og det nye medlemmet Lukas Johansen på gitar.


Relaterte aktiviteter