Lørdag i Stormen - Bråkebøttebaluba

Ny barneplate og flunkende ny YouTube-Kanal! Silje Sirnes Winje og Maria Solheim går ikke stille i gangene med «Bråkebøttebaluba». Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Lørdag i Stormen - Bråkebøttebaluba Start lørdag 2. okt 2021 12:30 Slutt 2. okt 2021 13:10 Arrangør Stormen Konserthus Sted Sinus Les mer

lørdag 2. okt 2021 12:30 Sinus
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 2. okt 2021 12:30:00 - 13:10:00RArrangør Stormen Konserthus Sted Sinus Kategori Sinus

18.oktober kom Silje og Maria tilbake med en rykende fersk barneplate: “Bråkebøttebaluba”. Albumet er fullt av fart, lek og artige påfunn og gir lytteren både danserumpe, smil om munnen og lure glimt i øynene.

– De fleste norske barn velger i dag YouTube som deres foretrukne underholdningskanal. De danser til Baby shark, hopper rundt sammen med Crazy frog, og gauler «Let it go» sammen med snødronningen Elsa. I løpet av høsten håper vi at de like gjerne synger, hopper og snurrer rundt til lyden av Enniken Fenniken, Mormors superstar og KoKoKonsekvenser, humrer Winje og Solheim.

De to artistene brenner for at barn i Norge skal få lett tilgang til ny­ skapende og fengende norskspra?klig musikk. I tillegg til tradisjonell utgivelse har duoen derfor bestemt seg for å åpne YouTube­kanalen «Bråkebøttebaluba», en helt ny kanal for barnemusikk. Hver fredag fra 18.oktober til jul vil duoen slippe hele albumet, musikkvideo for musikkvideo, til hver av de 10 sangene på plata.

Tekstene er skrevet av Siljes mor Åse Sirnes Winje, og melodiene er av Silje Sirnes Winje, Christer Slaaen, Maria Solheim og Vigleik Winje. Albumet byr pa? 10 usedvanlig fengende pop­låter med en akkurat passelig mengde barnlig galskap. Sangene er lette å synge med på for både barn og voksne.

På den nye plata har de fått med seg iskremen av Norges beste musikanter med Karl Oluf Wennerberg på trommer, Tor Egil Kreken på bass, Eiolf Ødegård på tangenter og Christer Slaaen som produsent, medkomponist og arrangør samt traktør av diverse instrumenter. Og nå gleder hele laget seg til å vise hva de har lekt med i studio.

Relaterte aktiviteter