Christmas with Nordic Tenors

For syttende året skaper tenortrioen en førjulsstund fylt med varme og humor, med et variert julerepertoar bygget på høytid og tradisjon, en julekonsert som garantert vil sette deg i den gode julestemningen. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Christmas with Nordic Tenors Start tirsdag 20. des 2022 18:00 Slutt 20. des 2022 19:20 Arrangør Nordic Moments AS Sted Store Sal Les mer

tirsdag 20. des 2022 18:00 torsdag 1. jan 1970 01:00 Store Sal
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 20. des 2022 18:00:00 - 19:20:00RArrangør Nordic Moments AS Sted Store Sal Kategori Annet

Når nettene blir lange og vinterfrosten legger et rimet slør over mørkelandet, er det lite som varmer som tonene fra de tre høyt elskede tenorene i Nordic Tenors og deres virtuose pianist Torgeir Koppang. For syttende året skaper tenortrioen en førjulsstund fylt med varme og humor, med et variert julerepertoar bygget på høytid og tradisjon, en julekonsert som garantert vil sette deg i den gode julestemningen.

Forestillingen er ikke bare en fryd for øret, men også for øyet, da de har med seg Andreas Ohldieck, en av de gryende stjernene på den stadig voksende himmelen av norske videokunstnere.

Nordic Tenors består av tenorene Roald Haarr, Nils Georg Nilsen og Jan-Tore Saltnes. Gruppen har tidligere vunnet Komiprisen, vært kongelige toastmastere, åpnet den nye operaen i Oslo og har vunnet publikums hjerter over hele landet.

Relaterte aktiviteter