Desemberstemninger

Velkommen til Desemberstemninger med Ole Edvard sitt eminente trompet spill og hans fantastiske gjestevokalister Knut Marius Djupvik og Stine Hole Ulla ! Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Desemberstemninger Start søndag 21. nov 2021 18:00 Slutt 21. nov 2021 19:30 Arrangør Sulitjelma Musikkkorps Sted Store Sal (Kombi3) Les mer

søndag 21. nov 2021 18:00 Store Sal (Kombi3)
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 21. nov 2021 18:00:00 - 19:30:00RArrangør Sulitjelma Musikkkorps Sted Store Sal (Kombi3) Kategori Annet

Høydepunktene vil som vanlig stå i kø når Ole Edvard Antonsen entrer en scene. Ole Edvard og hans gjester balanserer i flere sjangre med sin brede musikalske bakgrunn, og dette resulterer alltid i brilliant musikalsk samarbeid og en rekke spennende arrangementer.

Konserten byr på et allsidig repertoar med alt fra kjente og kjære julesanger til nye og spennende låter og arrangementer som tilsammen er med å skape den gode stemningen i førjulstiden. Ole Edvard Antonsen's førjulsturné ”Desemberstemninger” blir av mange omtalt som den ultimate julekonserten og har blitt en hyggelig tradisjon rundt om i Norges land.

Medvirkende på årets «Desemberstemninger» :

Ole Edvard Antonsen, en av verdens fremste trompetsolister og en av Norges absolutt største internasjonale stjerner.

Knut Marius Djupvik, den overlegne vinneren av fjorårets Stjernekamp og en av Norges største stemmer.

Stine Hole-Ulla, med sin fantastiske klokkeklare stemme trollbandt hun alle da hun ble den første kvinnelige vinneren av Norske Talenter.

Trond Akerø-Kleven, keyboards

Tom Erik Antonsen, bass

Per Hillestad, trommer/perkusjon

Eilif Stene, lydansvarlig

I Stormen gjør de konserten sammen med det friske og veldig godt spillende Sulitjelma musikkorps (SMK) som teller 35 medlemmer og ledes musikalsk av ikke ukjente Ketil Hugaas. Disse har spilt sammen ved to tidligere anledninger og SMK fyller på og gir et enda flottere lydbilde av konserten sammen med øvrige i bandet og solister. Sammen vil de levere et fyrverkeri av en førjulskonsert som vil varme publikum til langt inn i 2022!

Relaterte aktiviteter