Det går betre no

Hvordan kan man leve av å være komiker og utlevere seg selv - når man innerst inne er engstelig av natur? Radioprogramleder, komiker og skuespiller Bjarte Tjøstheim teaterdebuterer med en personlig og selvironisk forestilling om å leve med frykt for det aller meste. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Det går betre no Start fredag 23. sept 2022 19:00 Slutt 23. sept 2022 20:30 Arrangør Stormen Konserthus Sted Store Sal Les mer

fredag 23. sept 2022 19:00 torsdag 1. jan 1970 01:00 Store Sal
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 23. sept 2022 19:00:00 - 20:30:00RArrangør Stormen Konserthus Sted Store Sal Kategori Teater

Som barn ble prestesønnen Bjarte korsfestet av kompisene sine i hagen til naboen i Randaberg. Dette barndomsminne bekreftet den indre frykten for hva livet kan føre med seg av farer og utfordringer.

I soloforestillingen Det går betre no viser Bjarte en ny side av seg selv, og forteller personlige historier fra sitt ytre daglige, og sitt indre liv. Som prestesønn med vaklende gudstro er håpet at engler skal komme for å redde han når livet er på sitt aller mørkeste. Engler med vinger, eller bare med hvit frakk.

Den største frykten er likevel å bli gal og at psykiateren skal si at han er klin kokos. Men da Bjarte først ble innlagt, viste det seg at psykiatrisk avdeling var det tryggeste stedet  å være.

 

Anmeldelser

«Med humoren i bakhånd utleverer Bjarte Tjøstheim sin angst med et hjerte som er både åpent og varmt»

VG

 

«nær og sår teaterforestilling om livets store utfordringer.»

Dagsavisen

 

«I en blanding av tragikomiske situasjoner og kloke refleksjoner klarer Bjarte Tjøstheim å si noe viktig om hvordan det er å leve med angst.»

Vårt Land

 

Relaterte aktiviteter