Stormkast [digitalt konserthus]: Regnvær

Stormen Konserthus går digitalt i påska! Kl. 21.00 på skjærtorsdag, langfredag, påskeaften og 1. påskedag kan du se konserter direkte hos oss på sosiale medier, samt streame på vår nettside. Konseptet er en del av konserthusets visjon om å bistå lokale artister og band under den pågående koronakrisa – og så ønsker vi selvfølgelig å fortsette å gi vårt publikum gode opplevelser, selv om vi ikke kan åpne dørene riktig ennå! Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Stormkast [digitalt konserthus]: Regnvær Start torsdag 9. apr 2020 21:00 Slutt 9. apr 2020 22:00 Arrangør Stormen Konserthus & Regnvær Sted Hos deg Les mer

torsdag 9. apr 2020 21:00 Hos deg
09.04.202021:00 Synne Marie Tømmerberg

Fakta

Dag 1 9. apr 2020 21:00:00 - 22:00:00RArrangør Stormen Konserthus & Regnvær Sted Hos deg Aldersgrense Fri Kategori Konsert

Bodøværingene i Regnvær har hatt en strålende høst og vinter med fantastiske tilbakemeldinger på singelen «Aurora» og EPen «Våken hele sommeren». Med to listinger på NRKP3, terningkast 5 i Avisa Nordland, to 6ere i Bodø Nu, utsolgt turné, og overveldende respons fra fansen er de nå klare for å spille sin første stream-konsert.

Regnvær sine tekster skildrer på ungdommelig vis sterke følelser omkring tema som kjærlighet, nostalgi og det å finne seg selv som menneske. Da de slapp låten «Aurora» i august ble den umiddelbart listet på NRKP3. Nå kan «Aurora» og resten av deres kritikerroste EP «Våken hele sommeren» oppleves live.

Til tross for deres unge alder har det fengende pop-bandet imponert med stødige live-opptredener. De ble plukket ut av OverOslo-festivalen til å spille på GNIST-festivalen i Oslo. Der var de 12 av 450 musikkprosjekter som ble valgt ut av en jury bestående av musikkjournalister, produsenter, musikere og plateselskaper i norsk musikkbransje. De har også spilt på festivaler som Trænafestivalen, Parkenfestivalen, Buktafestivalen, Bakgården og Bodøfestivalen.

«Det er lett å bli glad i energiske og formidlingskåte Regnvær. De koser seg på scenen!»
- Avisa Nordland, 7. august 2019

«Regnvær står totalt fram som et band som både er i støpeskjeen, men som allerede nå kan fenge og fengsle et stort publikum. Spesielt når vi vet at de fikser livebiten også»
- Avisa Nordland, 14. oktober 2019

«Dette var rett og slett jævlig bra!»
- Bodø Nu, 28. desember 2019

«Det er lett å tro at Regnvær kan nå så langt som helst»
- Avisa Nordland, 7. august 2019