L

HVA ØNSKER DU Å SE?

GHva ønsker du å se?

Har du ønsker for hva du vil se på Stormen? Ris eller ros? Send oss en melding!

Send melding
w

Stormen Konserthus søker ny direktør

Vil du lede og videreutvikle en av Nord-Norges mest spennende kulturorganisasjoner? Da søker vi deg som ny direktør. Tittel Start Slutt Tittel Stormen Konserthus søker ny direktør Start tirsdag 8. okt 2019 Slutt 8. okt 2019 Les mer

tirsdag 8. okt 2019
08.10.201900:00 Synne Marie Tømmerberg

Fakta

Dag 1 8. okt 2019 00:00 - 00:00RKategori Annet

Du har erfaring med å lede en kompleks organisasjon, og gjerne innen kulturfeltet. Du er en innovativ og engasjert lagspiller som liker å jobbe med utvikling. Du er i stand til å kombinere et sterkt fokus på arrangementer med kunstnerisk høy kvalitet og økonomisk sunn drift.

Ambisjonene for Stormen Konserthus er høye. Det betyr kulturopplevelser med høy internasjonal kvalitet, samtidig som konserthuset skal være en arena hvor lokale artister får vise seg frem.

Vi tilbyr en utfordrende stilling i en naturskjønn by med over 50.000 innbyggere. Byen har et stort hjerte for kulturfeltet, og konserthuset har bidratt til å styrke byens omdømme og stolthet. Konserthuset har høy internasjonal standard, og det ligger godt til rette for å utvikle et allerede godt produkt til å bli enda bedre.

Du kan lese fullstendig utlysningstekst, samt søke på stillingen HER.

Relaterte aktiviteter