UTSOLGT: Enslaved - Jol i Utgard

Førjulsgave fra Sinus til metal-fansen! Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel UTSOLGT: Enslaved - Jol i Utgard Start fredag 11. des 2020 21:00 Slutt 11. des 2020 22:40 Arrangør Stormen Konserthus Sted Sinus Stormen Les mer

fredag 11. des 2020 21:00 Sinus Stormen
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 11. des 2020 21:00:00 - 22:40:00RArrangør Stormen Konserthus Sted Sinus Stormen Kategori Annet

2. oktober ga Enslaved ut sitt 15. studioalbum; «Utgard» - et album som har fått strålende kritikker i inn- og utland. Gjennom år der handlingsrommet for et av Norges mest vitale live-band har vært mildt sagt noe begrenset, har Enslaved funnet nye og virtuelle veier frem til sitt publikum rundt hele kloden (ja, den er rund!), ved hjelp av fire konserter som har blitt kringkastet på nett ut fra basen i Bergen. Men det «live-live det virkelig skjer, om det så er med begrenset kapasitet – i Enslaved finnes det mer enn nok musikk og energi til å ta mosh-pit’en og stage-divingen inni seg. Dermed har de nok en gang funnet en sti gjennom ulendt terreng for å sikre Metal til folket også vinteren 2000, i samarbeid med et knippe engasjerte (og sonisk sultne) konsertarrangører. 

Vokalist Grutle Kjellson er rett og slett særdeles entusiastisk: «Då skjer det, Enslaved dreg på Jóleturné! I desse, på alle måtar, mørke tider; ser me på det som vårt ansvar å få dykk med på midtvinterblotet, for å blidgjera gudane og få sola attende! Så, skål med oss når sola snur! Me sjåast på gildet!». 

-Det vil bli en helt spesiell release-turné for «Utgard»; forvent en opplevelse utover en heidundrende musikalsk supernova av en konsert. Sikre deg en billett, sett deg inn i smittevernsdirektivene til din lokale venue, kom og bli med på «Jól i Utgard»!

Relaterte aktiviteter