Eva Weel Skram: Falle til ro – ein julekonsert

Seks år har gått siden Eva Weel Skram slapp sin første julelåt, og de siste årene har hun startet en kjærkommen tradisjon med å spille julekonserter, med alle sine julefavoritter i baggasjen. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Eva Weel Skram: Falle til ro – ein julekonsert Start onsdag 30. nov 2022 19:00 Slutt 30. nov 2022 20:20 Arrangør Stageway Talent as Sted Store Sal Les mer

onsdag 30. nov 2022 19:00 torsdag 1. jan 1970 01:00 Store Sal
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 30. nov 2022 19:00:00 - 20:20:00RArrangør Stageway Talent as Sted Store Sal Kategori Annet

Skram har gang på gang bevist at hun er en mester på å tolke andres låter, og alle som har opplevd en av hennes julekonserter kan skrive under på at Eva og hennes musikalske kumpaner, mestrer å flette sammen tradisjonsrike julesanger med storslagne julehits på en både dynamisk, underholdene og stemingsfull måte. Her er det duket for en aften med smittende humør og musikalske perler på en snor.

En av Evas første låter med norsk tekst var «Selmas Sang», som var temalåten til NRK-serien «Snøfall». Sangen har for lengst fått innpass i listen over nye norske juleklassikere, og har etterhvert fått følge av «Falle til ro» som Eva skrev til Netflix- suksessen «Hjem til jul», samt tolkninger av juleklassikere som «Nå tennes tusen julelys» og «Romjulsdrøm».

Juleturneen «Falle til ro», strekker seg fra midten av november til to dager før jul.
Velkommen!

Relaterte aktiviteter