Eva Weel Skrams julekonsert

Etter en noe utradisjonell, men vel så koselig juleturné i 2020, kan vi med glede dele nyheten om at suksessen gjentas i 2021. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Eva Weel Skrams julekonsert Start søndag 28. nov 2021 18:00 Slutt 28. nov 2021 19:20 Arrangør Stageway Talent Sted Store Sal Les mer

søndag 28. nov 2021 18:00 Store Sal
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 28. nov 2021 18:00:00 - 19:20:00RArrangør Stageway Talent Sted Store Sal Kategori Konsert

Eva Weel Skram ser frem til å ta med både egne julelåter og andre nøye utvalgte favoritter på sin andre juleturné. Det blir en stemningsfull aften med musikalske perler på en snor. 

Evas egen evne til å tolke andres låter har vært krystallklar for det norske folk siden hennes deltagelse i «Hver gang vi møtes», der hun skapte egne slagere av andres hitlåter som «Evig eies – kun et dårlig rykte» og «Snakke litt». 

Etter at Skram gikk over til morsmålet, har hun turnert landet på kryss og tvers, spilt på de aller fleste av landets kulturhus og klubb- og festivalscener. Hun har også opptrådt på utallige TV-programmer, både med sine egne låter, men også tolkninger av julelåter som Prøysens «Romjulsdrøm» og Joni Mitchells udødelige «The River». 

Etter hvert som stadig flere julelåter snek seg inn på liverepertoaret i vintermånedene, føltes det stadig mer naturlig å omfavne dette formatet, sette sammen sitt eget utvalg av julesanger som betyr mye for Eva selv, og som tydeligvis treffer hennes publikum hvor enn hun spiller. Resultatet er juleturneen «Falle til ro», som strekker seg fra midten av november til to dager før jul. Velkommen!

Relaterte aktiviteter