L

HVA ØNSKER DU Å SE?

w

Figurteatret: Deja av The Krumple

Handlingen i DEJA foregår på ett og samme sted, på 20 kvadratmeter i en stue. Men i et massivt tidsspenn fra jordens begynnelse og inn i en uoverskuelig fremtid tar forestillingen for seg de mange tilsynelatende tilfeldige hendelsene som finner sted akkurat der. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Figurteatret: Deja av The Krumple Start onsdag 17. feb 2021 19:00 Slutt 17. feb 2021 20:15 Arrangør Stormen Konserthus Sted Store Sal Les mer

onsdag 17. feb 2021 19:00 onsdag 17. feb 2021 20:15 Store Sal
Kjøp billetter
17.02.202119:00 Eline Christine Aunmo

Fakta

Dag 1 17. feb 2021 19:00 - 20:15RArrangør Stormen Konserthus Sted Store Sal Kategori Annet

I dette rommet sameksisterer og interagerer skikkelser på tvers av tid i en akkumulasjon av cocktailfester, kranglende par, geigertellere, brann, oversvømmelse, ankomster og avskjeder. Med sammenstilte bilder fra ulike tidsepoker løfter DEJA frem en tidskapsel med det pågående øyeblikket og alt som førte frem dit. Men hvor er vi på vei videre?

Gjennom bevegelse, illusjon, dukketeater og slående bilder, vekslende mellom et poetisk og humoristisk uttrykk, stiller DEJA spørsmål ved vår egen betydning, eller rettere sagt - vår ubetydelighet, i møte med tiden som går.

DÉJÀ er inspirert av den prisbelønte grafiske romanen "Here" av Richard McGuire.

Prosjektet er en samproduksjon med Figurteatret i Nordland, og støttes av Kulturrådet (NO), Dramatikkens Hus (NO), Nordland Fylkeskommune (NO), Fond for Lyd og Bilde (NO), Statens Kunstfond (DK), SPENN (NO), l’Espace Périphérique (FR), L’Akuarium (FR) og SPEDIDAM (FR). Showet hadde premiere på Stamsund International Theatre Festival i 2019, åpnet Bergen Festival Fringe ’19 og ble vist på Espace Paul Éluard i Paris samme år. DÉJÀ vil turnere Nord-Norge våren 2021.

The Krumple er et internasjonalt teaterkompani med base i Oslo og Paris. Gruppen ble opprettet i 2013 etter at gruppens medlemmer møttes på teaterskolen Théâtre Jacques Lecoq. Forestillingene «Go to Sleep Goddamnit!», «Y?KAI» og «Do Not Feed The Trolls» har reist på omfattende turneer over hele Europa og i USA.

Målgruppe: Voksne  Les mer om The Krumple: http://thekrumple.com/

Medvirkende:  
Av og med The Krumple, som er:  
Léna Rondé, David Tholander, Oda Kirkebø Nyfløtt, Vincent Vernerie og Jo Even Bjørke. 

Utøvere på turné: Léna Rondé, David Tholander, Jo Even Bjørke, Maja Bekken og Dylan Read.  

Outside eye director: Gwendolyn Warnock. 
Scenografi: Caroline Ginet. 
Lyddesign: Christian Skjødt. 
Lysdesign: Claire Gondrexon. 
Kostymer: Sylvie Berthou. 
Dramaturgisk assistanse: Kristina Kjeldsberg. 
Koreografisk assistanse: Catherine Bézex. 
Lydteknikk: Viljar Losnegård og Paulucci Bakke. 
Scenografiassistenter: Vilde Jensen Hjetland, Fabien Saleil og Pia Rondé. 
Lys- og scenetekniker: Agathe Patonnier. 
Hospitanter: Pauline Schill og Holly Taylor.

Foto: Antero Hein

Relaterte aktiviteter