L

HVA ØNSKER DU Å SE?

GHva ønsker du å se?

Har du ønsker for hva du vil se på Stormen? Ris eller ros? Send oss en melding!

Send melding
w

Figurteatret: Solace

Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Figurteatret: Solace Start søndag 17. nov 2019 19:00 Slutt 17. nov 2019 20:00 Arrangør Stormen Konserthus Sted Stormen Lille sal Les mer

søndag 17. nov 2019 19:00 Stormen Lille sal
Kjøp billetter
17.11.201919:00 Synne Marie Tømmerberg

Fakta

Dag 1 17. nov 2019 19:00 - 20:00RArrangør Stormen Konserthus Sted Stormen Lille sal Kategori Teater

Solace er en ny produksjon av Uta Gebert (Tyskland), samtidskunstner, dukkespiller og kunstnerisk leder av Numen Company.

Premieren var i Strasbourg, Frankrike i mars 2018, men publikum fikk se en "preview" i Stamsund allerede 3. november 2017. Solace er spilt i Norge, Frankrike og Tyskland.

«Our life is not behind us, neither before, nor now.
It’s inside.»
– Jacques Prévert

Numen Company
Den Berlin-baserte prosjektskaperen og dukkespilleren Uta Gebert leder Numen Company, og er i Solace på scenen sammen med franske danseren Mélanie Cholet. Uta har utviklet forestillingen sammen med sin kunstneriske partner Gabriel Hermand-Priquet. Musikken er av den amerikanske komponisten Hahn Rowe, som har spilt med storheter som David Byrne og produsert album for blant andre Yoko Ono.

Med seg i teamet under produksjonen i Stamsund har Uta også med seg danseren Marine Chesnais, som sammen med Mélanie Cholet vil alternere på danserollen. Jérôme Houlès står bak lysdesignen i forestillingen. I tillegg er den belgiske dramaturgen Ruth Mariën observatør og assisterer under produksjonen. 

«Scenebildene, tablåene, figurene som viser seg i skyggene og musikken til Rowe holder publikum fast, og tvinger samtidig fram en dyp, eksistensiell refleksjon: Hvem er jeg uten de andre?»
– Lofotposten

Relaterte aktiviteter