Lørdag i Stormen // Hekla Stålstrenga

I "Skravla Gård" møter vi både folk og dyr som alle har sine historier å fortelle i deres 10 nye, selvskrevne låter for barn, folk med barn og folk som har vært barn. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Lørdag i Stormen // Hekla Stålstrenga Start lørdag 12. feb 2022 13:00 Slutt 12. feb 2022 13:40 Arrangør Stormen Konserthus Sted Store Sal Les mer

lørdag 12. feb 2022 13:00 Store Sal
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 12. feb 2022 13:00:00 - 13:40:00RArrangør Stormen Konserthus Sted Store Sal Kategori Familie/barn

Hekla Sålstrenga har vært nominert til spellemannsprisen hele fem ganger, og pådratt seg sanger som har gått inn i den norske visekanonen. For eksempel "Har du Fyr", "Folketonen", "Vise ved Vintersolkverv" og "Siste Sang". Konsertene er kjent for energi, tilstedeværelse og dyp musikalitet blandet med humor, spilleglede og særdeles kompetente musikanter. 

I februar ønsker vi velkommen til Lørdag i Stormen - hvor Hekla Ståltrenga inntar Store Sal sammen med lokale POPrommet, som her bidrar med barnekor. På konserten skal bandet presentere den ferske barneplata "Skravla Gård", med 10 selvskrevne låter for barn, folk med barn og folk som har vært barn. Den ble produsert som bestillingsverk til Barnefestivalen på Senja 2020, men ble dessverre ikke fremført som planlagt av årsaker vi alle vet om. 

I "Skravla Gård" møter vi både folk og dyr som alle har sine historier å fortelle. Plata er en god forlengelse av deres tidligere 7 album - som alle bærer preg av deres helt særegne uttrykk i skjæringspunktet mellom folkemusikken, visesangen og populærmusikken. 

 

Hekla Stålstrenga

Hekla Stålstrenga består av noen av landets mest markante musikere på sine respektive instrument. Noe som gjør at alle medlemmene er svært ettertraktet når andre artister ønsker seg musikalske partnere i sine prosjekt.

Hekla Stålstrenga består av:

  • Anne Nymo Trulsen
  • Ragnhild Furebotten
  • Ole-Jakob Larsen
  • Trond-Viggo Solås
  • Tore Bruvoll

 

 

POPrommet

POPrommet er en privat musikkskole, startet av Venke Knutson i 2010. For 5 år siden åpnet de en avdeling i Bodø, noe vi er svært glade for. Våre grunnpilarer er mestring, selvfølelse, kvalitet og miljø, og vi tilbyr undervisning i musikk, sang, dans, teater, produksjon og låtskriving. Alle aldre, alle sjangre, alle nivå.

POPkids og POPsingers er barn i alderen 5-13 år og som gleder seg til å synge sammen med sine pedagoger på scenen med Hekla Stålstrenga.

 

Relaterte aktiviteter